TORNAR

Escola de Formació Ernest Lluch, de les Joventuts Socialistes, a la Censada

La Ministra Trinidad Jiménez finalment no farà la conferència

politica
Dijous, 10 desembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La casa de colònies de la Censada acollirà aquest cap de setmana la 10a Escola de Formació Ernest Lluch de les Joventuts Socialistes de l'Hospitalet, acte que organitzen amb la col·laboració de la JSC de l'Anoia, constituïda formalment fa mig any i que compta amb unes 64 persones. Aquesta trobada formativa havia de comptar amb una conferència de la Ministra de Sanitat, Trinidad Jiménez, que finalment no hi assistirà. Es preveu aplegar uns 150 joves socialistes, entre ells, una quarantena d'anoiencs.

X Escola de Formació Ernest Lluch

La JSC-Anoia fa el suport logístic d'aquesta desena edició, una jornada que comptarà amb una quarantena de joves anoiencs. les ponències principals aniran a càrrec de la diputada al Congrés Meritxell cabezón que parlarà de la política estatal i nacional; Ramon Etxezarreta (Vice-conseller de Política Lingüística del Govern Basc) que parlarà de 'L'Ernest del diàleg a Euskadi'; "Ernest Lluch: València i Catalunya, un mateix sentiment" a càrrec de Raimon Obiols (Eurodiputat i fundador del PSC) i Vicent Soler (Catedràtic d'Economia UV i fundador del PSPV; i "Ernest Lluch i la reforma sanitària" a càrrec de Trinidad Jiménez (Ministra de Sanitat). Aquesta última, però, ha estat suspesa i l'organització ha de confirmar encara qui serà el ponent que substituirà la ministra.

Aquesta escola de formació es farà entre el 12 i 13 de desembre, i encara resta oberta la inscripció.

JSC-Anoia apunt per noves agrupacions

Sis agrupacions municipals conformen actualment JSC-Anoia: les d'Igualada, Montbui, Vilanova, masquefa, Capellades i la Torre de Claramunt. Carolina Telechea ha explicat que estan treballant per poder tenir una altra agrupació a Cabrera d'Anoia, i ha avançat que des del grup anoienc valoren molt positivament ' la modificació del Reglament intern de la nacional perquè permetrà que una agrupació pugui estar formada per gent de més d'un municipi; un canvi molt important tenint en cmpte la realitat de la nostra comarca'.

Telechea ha recordat que fa poc temps que han començat a treballar i que per tant, a banda d'alguna col·laboració en les comissions de la nacional, ara es recullen propostes abans de fer cap pas en ferm, ja sigui una sortida o una acció.

Afirma que un dels passos que els calen fer és donar-se a conèixer ja que 'el que hi ha és desconeixement, ignorància', ha explicat que poca gent els coneix i que als que els ho han explicat o proposat, 's'han afegit a la causa sense dubtar-ho'.


8 Comentaris

E

Eva M.C.

14 de desembre 2009.00:54h

Respondre

La xerrada del Sr. Sala va deixar a tots els assistents molt corpresos.

e

eRIC

Igualada

11 de desembre 2009.13:41h

Respondre

Xavier, és en Josep Maria Sala, un ”bon” exemple pel jovent d’avui en dia.

X

Xavier

10 de desembre 2009.23:51h

Respondre

Qui és el responsable de formació del PSC ? Assistirà a l’acte ?

M

Marramiau

l'Anoia

10 de desembre 2009.21:20h

Respondre

Per la resta d’il·luminats: us heu assabentat que el govern de la Generalitat és un tripartit PSC, IU i ERC?
Quin personatge aquest eRIC, quatre dies que he mirat l’Anoiadiari i es que toca... Llegir més tots els pals, però quina enveja, quanta sapiència...!!

e

eRIC

Igualada

10 de desembre 2009.15:50h

Respondre

Maria, en el fons el PSC i el PSOE defensen de la mateix manera a Catalunya, al Congreso de los Diputados en més de 30 anys MAI han votat diferent, amb això està tot dit. I pensar que per alguns... Llegir més l’únic que ataca Catalunya és el PP ... colla d’il·luminats.

M

Maria

10 de desembre 2009.09:24h

Respondre

Que curiós que com a personalitat destacada d’àmbit nacional vagi a aquesta Escola la Trini Jiménez, que és PSOE i no PSC....

p

panorama

igualada

10 de desembre 2009.08:43h

Respondre

les úniques colonies que no fan pànic sòn les convergents

j

josep

igd

10 de desembre 2009.08:00h

Respondre

aquestes escoles fan pànic.
també deuen estar subvencionades, oi?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.