TORNAR

Esquerra promet un 'feedback' constant amb la ciutadania

La presentació de l’equip a les municipals ha comptat amb Marta Rovira i Antoni Dalmau

politica
Dissabte, 21 febrer 2015. 03:00. Núria Olivé Montrabeta.
D'un cop d'ull

Sota el lema "Vivim junts, decidim junts", aquest divendres al vespre l'equip d'ERC ha fet una declaració d'intencions als igualadins de cara a les properes eleccions municipals. Durant l'acte de presentació de l'equip, Josep Maria Palau ha explicat els tres eixos que encapçalen el projecte de ciutat. Al seu torn, la secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha animat a tot l'equip de Palau a ser agosarats en el nou camí que els espera. 

ERC va engegar el Procés Participatiu Igualada 2013-2023, que ha servit per organitzar un conjunt de canals de participació ciutadana en la vida política local, amb els quals s’està impulsant el compromís cívic i de servei. Aquest divendres, el Teatre Municipal l'Ateneu s'ha omplert per presentar, de la mà de tot l'equip d'ERC Igualada la feina feta fins ara i el full de ruta de cara a les properes eleccions municipals. L'alcaldable per ERC, Josep Maria Palau ha manifestat que la formació vol construir un projecte de ciutat que tindrà com a eixos principals, escoltar, dialogar i consensuar les propostes amb els igualadins, per tal de passar de la democràcia representativa a la democràcia participativa. 

Palau ha assenyalat les tres columnes vertebrals sobre les quals se sustenta la proposta del partit: en primer lloc, les trajectòries, en segon lloc el tarannà de les persones que formen l'equip i en tercer lloc el projecte de ciutat, que ha detallat a continuació. Tal com ha explicat el candidat número u, el primer eix passa per "organitzar un govern participatiu i centrat en la millora contínua de l'administració municipal", el segon, "contribuir a generar llocs de treball i a reduir l'atur a la ciutat", en aquest punt, Palau ha afegit que "hem de ser conscients de la realitat que es viu a Igualada"i finalment, "incrementar la inversió social per a construir una ciutat educadora, amb cultura, inclusiva i amb igualtat d'oportunitats per a tothom". 

Al seu torn, Carolina Telechea ha detallat que el comprimís ètic i de servei a la ciutadania que ERC vol aportar a Igualada passa per "actuar per l'interès col·lectiu, per la transparència i l'accessibilitat, l'eficiència social, el treball pensant en una mirada llarga, el diàleg i la negociació com a mètode de treball polític, retribucions raonables, justicia social i igualtat, actuar contra el frau i finalment, sumar, evitant les picabaralles i els enfrontaments amb altres partits polítics. 

Finalment, la secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha valorat molt positivament que la llista estigui formada per "ciutadans que escolten els veïns i que fan una política pròxima i al servei de de població". A continuació, Rovira ha animat als candidats a "ser agosarats i fer de l'ajuntament una eina per decidir entre tots". 

A l'acte també han estat presents representats d'entitats igualadines i personalitats de la ciutat que donen suport a la llista d'ERC, com ara els exregidors Antoni Dalmau i Jordi Llorach o l'actor Joan Valentí. 


4 Comentaris

j

joan

08700

24 de febrer 2015.17:59h

Respondre

’feedback’ .............. Ostres, si aquests de ERC no hem parlant en català, jo no entenc res.
Tant defensar la llengua, i ara ens parlant en Angles.

L

Laia

22 de febrer 2015.23:44h

Respondre

i aquests anys que HAN ESTAT GOVERNANT per què no han fet feedback i han sigut ultra-molons com diuen q seran?

J

Joan Pelfort

Igualada

21 de febrer 2015.19:53h

Respondre

Blablabla... recordo que Esquerra ESTÀ AL GOVERN DE LA CIUTAT DES DE FA 4 ANYS! Sí, no es veu gaire, ja se sap; però si us hi fixeu bé, al costat d’una de les dues cames de CiU hi ha una crossa... Llegir més petiteta, amb un parell de pals de color groguet, palidoset, que no parlen ni respiren no fos cas que es queixessin els estaquirots Convergents que estan aguantant.

Perquè clar, sembla que aquest ’feedback’ que prometen és una cosa que encara no s’ha inventat i per això no ho podien fer fins ara PERÒ NO US PREOCUPEU PERQUÈ A PARTIR D’ARA SERAN SÚPER TRANSPARENTS I PROPERS I TORNARAN A SER D’ESQUERRES!

Si això ha de ser la proposta d’esquerres per la ciutat ja podem plegar. 4 anys més sense oposició al projecte de CiU. A veure si aquests de la CUP s’acaben presentant perquè si no ja podem encomanar-nos a la verge.

j

jaume rodriguez enrich

21 de febrer 2015.09:02h

Respondre

Vaig estar el Ateneu, i vaig trobar a la Marta Rovira esgotada físicament ,com els electors, es normal, però sempre amb les millors arguments per una Catalunya millor. En aquets dies estic... Llegir més preparant la carta els Reis , volia dir la carta els candidats, de màxims evidentment
Va agradar-me aquell ”guinyo” de que li agradaria esser de Igualada per vot candidat , es de suposa que els i diu a ” totes” però esta be es simpàtic si meso no ho havia sentit mai..
En quant a apropar-se al ciutadania ara sempre ho diuen ,tots però després m ho conec , no preguntant perquè no fos que tinguessis la rao l.es coses canvien però temo que en aquet sentit tot sguira igual Quant ja tenen la cassola ben agafada els ciutadans passem d esser uns desitjats a un a molèstia.
Ojala amb ERC les coses siguin diferents. Bon dissabte Igualada tot el Dissabte.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.