TORNAR

Francesc Jorba abandona la primera fila i deixa via lliure a Josep Vicenç Mestre com a candidat de CIU a Òdena

El candidat d'Òdena Oberta serà l'alcaldable per al grup de Convergència i Unió

politica
Dimecres, 2 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’anunci que ha fet aquest dimarts l’actual cap de CIU a l’oposició d’Òdena, Francesc Jorba, de retirar-se de la política escriu un capítol més dels moviments entre Convergència democràtica i Unió al municipi i deixa via lliure a Josep Vicenç Mestre, candidat d’Odena Oberta, que sembla que finalment encapçalarà la llista de CIU al municipi.

Josep Vicenç Mestre

Després de mesos d’incertesa, finalment serà Josep Vicenç Mestre, candidat d’Òdena Oberta, l’alcaldable per CIU al municipi. Va ser el passat mes de juny quan Mestre va es va presentar públicament com candidat per Òdena Oberta, un grup que pretén ser el motor del canvi, deixa les portes obertes a noves idees i té la voluntat de variar la forma de treballar i de gestionar els recursos així com la d’establir noves prioritats: ‘En definitiva és el moment de tancar un cicle que pensem que ja està esgotat’, va explicar Mestre en l’acte de presentació l’estiu passat.

Francesc Jorba va ser el cap de llistes de CIU a Òdena la legislatura passada on va obtenir tres regidors, un dels quals, Antoni Méndez, va acabar decidint ser un regidor no adscrit per desavinences amb el partit . Jorba, que també és Vicepresident del Consell Comarcal, va anunciar la seva retirada al·legant motius familiars i professionals: ‘Els meus compromisos no em permeten dedicar tota l’energia que es mereix un projecte com el d’Òdena’. Tot i així, Jorba apuntà que marxa orgullós de la feina feta durant aquests quatre anys com a cap de CIU a l’oposició d’Òdena: ‘Hem fet una oposició sense crispació i, evidentment, també volem acceptar els errors comesos, pels quals demano disculpes’.

Acompanyat pels seus companys d’equip, Jorba va dir adéu a la primera fila del partit en un acte de ‘lleieltat i respecte a la ciutadania’ segons va apuntar el regidor. També va voler demostrar confiança vers els seus companys: ‘Estic segur que seguiran treballant per fer d’Òdena un lloc on viure, treballar i encarar el futur amb optimisme’.

Josep Vicenç Mestre encara no ha estat ratificat per CIU com a alcaldable i els membres d’Òdena Oberta apunten que encara no hi ha res oficial i que cal seguir treballant alguns aspectes de cara les eleccions. Passi el que passi, però, Òdena Oberta ha anunciat que seguirà treballant com a grup per millorar alguns aspectes del municipi.


17 Comentaris

F

Francesc

Òdena

2 de març 2011.23:55h

Respondre

Crec que fora interessant que mes d’un li fes una ullada al link adjunt. Crec que dona resposta a aquells/es que tenen tants dubtes sobre el valor de cadastre, de les despeses, dels impostos, etc.... Llegir més Diuen que com a mostra un botó!
Després doneu la vostra opinió...

http://www.odena.cat/index.php?md=articles&accio=mostra&id=3153&vista_previa=c83047d7916425e4df3b980d9e40d7a0&lg=cat

A

Albert

2 de març 2011.21:29h

Respondre

Ai Reme, amb els diners dels altres és molt fàcil fer les coses. Si els polítics haguessin de fer front a les seves bestieses econòmiques amb el seu patrimoni personal, veuríem de veritat qui... Llegir més entra a la política per a treballar pel poble i no pas qui ho fa per viure-ne ell.

O

Odenaviva.tk

Ódena

2 de març 2011.20:32h

Respondre

Vull deixar la meva opinió com a ciutada i com a gestor d’una web dedicada al muncipi.
Per una banda vull agraïr al señor Jorba la seva dedicació al poble, podrem estar mes o menys d’acord en... Llegir més si la seva feina com oposició ha estat del tot acertada, pero crec que ell ha mirat de seguir els seus principis i el del seu partit.
Per que representara el Josep Vicenç reconec que es una alternativa diferent a la forma de gobernar (Sobretot perque es un indepent i el grup el forma gent ficada dintre del partit com de fora que creuen en uns ideals).
Qui es millor i pitjor ho decidiran les urnes al maig, demoment l’unic que podem dir es que la precampanya ha odena va començar ja desde octubre per part dels dos principals partits del muncipi i que al gener s’hi va apuntar el tercer en discordia (ERC) que va a remolc i els ciutadans comencem ha estar una mica aburrits de retrets i falta de propostes ”clares”, no reumeure els temes de sempre com ha passat fins ha dia d’avui (i que arrastem elecció radera elecció) i nomes s’actua al principi i fins de les legislatures.

A

Antoni

Òdena

2 de març 2011.18:22h

Respondre

Parlant del cadastre, a l’Ajuntament han doblat els ingressos per impostos en els darrers 4 anys (de forta crisi), si, si, el DOBLE i “farden” de fer coses, amb els nostres calés. I el... Llegir més pressupost per l’any 2011 l’han incrementat amb un 30%. Tothom redueix les despeses però a Òdena anem al reves. I en Francesc Jorba va aprovar aquests pressupostos . Adéu F. Jorba

m

montse

odena

2 de març 2011.17:28h

Respondre

Si Reme si, tenim moltes coses i també tenim un CADASTRE DE PRIMERA, o és que ningú ja no es recorda de la PIFIA del Molt Honorable Sr. Guisado. Un cop més Sr. Guisado NO S’HAURIA DE PRESENTAR... Llegir més COM ALCALDE DEL NOSTRE POBLE. La gent només veu l’exterior, el que queda al poble, instal·lacions, etc.etc, però el que realment ens toca la butxaca, això qui ho veu????, nosaltres, els ciutadans del poble que gràcies a aquest magnífic alcalde sembla que visquem a Pedralbes i només vivim en un poble petit que s’anomena ODENA.

A

Antoni

2 de març 2011.17:23h

Respondre

Torno a ser l’Antoni del comentari 9. Si heu acabat de llegir el comentari, parlava de la gent que jo considero que són una mica feixistes, quan després de les eleccions insinuaven que el poble... Llegir més s’havia equivocat. Doncs bé, en el comentari 10, ja ens apareix la Sra Reme, dient que suposa que la gent serà intel.ligent i que votarà al Sr Guisado. Bé, com diria algú ”no hace falta decir nada más”. No considero que tingui dots de clarividència, ni evidentment vaig conxorxat amb la Sra Reme, però ja ha aparegut un individu que considera que votar uns és d’intel.ligents i votar els altres ... (suposo que el contrari, oi Sra Reme?).
Gràcies, en tot cas, Sra Reme, perquè després del comentari 9, vostè a m’ha posat l’exemple en el 10.

j

josep

2 de març 2011.16:30h

Respondre

Segurament les raons no seran les que jo pensava. De fet no sé com i exactament perquè ha pres aquesta decisió. Però com a odenenc vull deixar constància que penso que aquesta vegada en FJ... Llegir més l’ha encertada.

R

Reme

Òdena

2 de març 2011.15:55h

Respondre

Lamentable que ”els de sempre” ens vinguin a treure les castanyes del foc. Espero que la gent d’Òdena sigui intel·ligent i vegi tot el que s’ha fet durant aquest mandat. Tenim... Llegir més instal·lacions de primera, una llei de barris que ha deixat moltes millores al municipi i també tots els projectes de futur de la Conca. Guisado, de llarg, és el millor alcalde de la història d’Òdena. I, sobretot espero que el ”lobby reaccionari” de l’Espelt perdi les eleccions.

A

Antoni

2 de març 2011.15:54h

Respondre

Sr Enric. Entenc que per fer alcalde d’Òdena, no es necessita ni el títol d’advocat ni el d’historiador. Per tant que hi posi el que vulgui, o cap.I el Sr Guisado, quin títol hi posa? És... Llegir més una curiositat només, no se m’enfadés, eh!.
Això és com si volgués presentar-se Vtè, entenc que la gent en tot cas el votarà pel que cregui que pot fer de bo pel poble, i no pas perquè en el seu currículum hi posi que és un capsigrany, o un morros de cony.
Per tant, li recomano que es posi tranquil, que en el fons és el que diu Vtè, que la gent ja votarà el 22 de maig, i la gent no és tonta. Ara bé, qui després d’unes eleccions en les quals el resultat no li han acabat de somriure, diu o insinua que el poble s’ha equivocat, aquest, ves per on, ja el veig una mica feixista, és a dir, que la democràcia li va bé només en determinades circumstàncies.
D’altra banda, Sr Joan diria que els costums eclesiàstics han canviat una mica, o en tot cas, cada capellà fa bonament el que li sembla. En tot cas, crec que avui en dia els suïcidis els enterren, pel que respecta a l’extremaunció, diria que pel concepte en si, no hi són a temps.

s

sorpresa

igualada

2 de març 2011.15:50h

Respondre

quina mania que tenen alguns a acusar que ser d’un partit o un altre a tots els q no pensen com ells!! Mare de deu, us ho heu de fer mirar tots plegats... com l’antoni, que per tal com... Llegir més s’expresa, sembla que insinui que si l’enric diu el que diu deu ser per que és del psc... peró és que a més , li contesta en castellà, com fent veure que els del psc son els castellans!! (dividint la societat entre catalans i castellans, aneu bé!!)
Amb tants prejudicis la veritat és que em feu molta pena.
Es que ara haurem de pensar que tothom que porta la contraria al psc resulta que deu ser per que son de CiU? Veritat que no ho trovariem normal?
Ho sent, pero hi ha gent que té opinió propia i no te per que tenir cap carnet. Ja sigui una opinió coincident amb la de gent com l’antoni o no ho sigui.
No siguem cinics, que com a comentarista habitual de aquest diari corre un noi que diu que ell pensa ”idependent” i en canvi té carnet de CiU. NO siguem cinics.

E

Enric

Òdena

2 de març 2011.15:10h

Respondre

Vaja! Sembla que he tocat la tecla correcta i s’ha obert la caixa dels trons...
No us amoïneu, si el poble d’Òdena és qui al cap i a la fi decidirà en el seu moment.
De totes maneres a mi i a... Llegir més molts ciutadans i ciutadanes encara ens quedem dubtes respecte al candidat de CiU. En el seu currículum que posarà? Historiador o advocat?
Siguem seriosos, per molt que un sàpiga treure el virus de l’ordinador d’un amic o sàpiga formatejar un disc dur no se’l pot dir que sigui informàtic.
Per cert, de por gens ni mica!! Valentia i aposta decidida i ferma per dir la veritat i NO anar amb cop de talonari a comprar la feina de ningú (suposo que algú ja es donarà per al·ludit!!).

P

Pau

2 de març 2011.14:42h

Respondre

Per fi s’acabarà l’època ”Guisado y sus amigos”.

m

montse

odena

2 de març 2011.13:06h

Respondre

Enric, prefereixo 1000 vegades els ”salvapatrias” que tu anomenas, a no tenir el que tenim ara. Odena, necessita un CANVI RADICAL EN LA POLITICA

j

joan

Igualada

2 de març 2011.12:53h

Respondre

Enric, amb comentaris com el teu els competidors hi guanyen. Deu ser la por al canvi.
Si els que governen ara a Òdena estan convençuts del que fan, no tenen por al fracàs i estan convençuts que... Llegir més son els millors no has de tenir cap por. De salva pàtries ningú en vol, però de demagogs tampoc.
Insultar posa en evidencia la falta d’argument i on els pocs que hi ha passen per fer la campanya de la por.
Enric, ves-te confessant i demana hora per la extremunció que els capellans de cara el 22M ja tenen moltes hores demanades. El PSC a les passades autonòmiques també es pensava que eren els millors del mon i ja has vist que ha passat. Després ja ens van dir que no havien sabut explicar bé l’acció de govern. La mateixa excusa ja no colarà i amb comentaris com el teu no sembla que expliqui massa que proposa el Guisado.
L’altre dia vaig sentir al José Zaragoza que deia a Catradio que “al PSC o ens suïcidem o ens reinventem”. Jo em reinventaria perquè als que es suïciden no els donen la extremunció ni els confessen, però afanyeu-vos, no sigui que per les municipals arribeu tard a reinventar-vos.

A

Antoni

Òdena

2 de març 2011.11:57h

Respondre

Enrique... muchacho¡¡¡ no te pongas nervioso¡¡¡, si lo habéis hecho tan bien volvereis a ganar las elecciones, pero esta vez no tendreis el apoyo casi constante de CiU

E

Enric

Òdena

2 de març 2011.11:07h

Respondre

Odenencs i odenenques!! Arriben els ”salvapatrias”!!! Els únics que estimen el patrimoni, la història (historiadors sense títols), la terra i la seva gent!
Que Déu ens agafi confessats i... Llegir més extremunciats!

J

Jaume

Òdena

2 de març 2011.09:19h

Respondre

Com a polític lamento molt la seva decisió, a Òdena no ens sobra gent de la seva vàlua, i com amic m’alegro de la mateixa i en qualsevol cas li desitjo el millor i que tingui èxit en tots els... Llegir més seus projectes tant personals com professionals.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.