TORNAR

El grup d'ICV de Montbui afirma que Teo Romero cobra 4.000 € al mes de mitjana

Asseguren que és una falsedat que cobri 1.900 €, com va declarar

politica
Dimarts, 17 setembre 2013. 11:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Davant de les declaracions d'aquest dilluns de l'alcalde de Santa Margarida de Montbui, Teo Romero, a partir de les quals afirmava que cobrava del'ajuntament uns 1.900 € mensuals, més una paga complementària el mes de juny, la regidora eco-socialista Coral Vázquez assegura que aquesta afirmació es tracta d'una 'falsedat' i que 'alcalde cobra de mitjana uns 4.000 € bruts al mes de l'Ajuntament.

Coral Vázquez

Coral Vázquez s'ha mostrat astorada davant de les afirmacions del batlle montbuienc ja que segons afirmen 'la xifra de 1.900 euros no quadra amb les assignacions econòmiques aprovades per ple per assistència a òrgans col·legiats, juntes de govern, plens i comissions informatives que percep l'alcalde'.

La regidora ha explicat que porta el control 'ple per ple de les assignacions econòmiques que s'aproven, i a l'alcalde se li abonen una mitjana d'1 assistència a òrgans col·legiats al mes, quatre juntes de portaveus al mes, un ple al mes i una comissió informativa al mes. Hi ha mesos que ha arribat a cobrar 6.000 euros bruts, i altres,com el mes d'agost, en què l'activitat ha baixat, però calculem que de mitjana, són uns 4.000 euros'.

L'import per assistència de l'alcalde a reunions d'òrgans col·legiats com el patronat de la llar d'infants, la Mancomunitat de la Conca d'Òdena o el Consell Escolar Municipal és de 678,30€ per reunió, l'import per assistència al ple o a la junta de govern també és de 678,30 i l'import per assistència a les comissions informatives és de 262,36 euros.

Coral Vázquez també ha afirmat no entendre que l'alcalde hagués declarat que cobrava una paga coplementària el mes de juny: 'si existís aquesta paga s'hauria d'haver aprovat per ple'.


15 Comentaris

M

Maribel

IGUALADA

22 de setembre 2013.11:46h

Respondre

David, efectivament varem viure molts anys en mig del fang, però els carrers es varen asfaltar la dècada dels vuitanta i primers dels noranta. El Teo Romero és Alcaldes des del 1995... Abans de... Llegir més Teo, Montbui teni vida i història, tan la de La Tossa com la dels torrents que eren clavegueres a l’aire lliure, i que mercès a un ordenament urbanístic com són les Normes Subsidiàries aprovades l’any 1982, han permès de sanejar (a través d’unes canalitzacions fetes la d`pecada dels vuitanta) i utilitzar com a espais de comunicació entre els diferents sectors del nucli urbà.
La època del Teo destaca per les seves obres faraòniques i l’abandó de les petites necessitats dels veïns. La piscina sí que es va aprovar i dur a terme en el decurs del regnat del Teo i és una bona cosa, però la gestió d’aquests grans equipaments donaria molt que parlar...

J

Joan

igualada

19 de setembre 2013.13:05h

Respondre

Avui toca crucificar al teo, pro per simple curiositat, que deu cobrar el alcalde de Igualada. ( Es Alcalde de una ciutat mes gran, esta a la diputació, i el seu partit governa a la Generalitat )

d

david

montbui

18 de setembre 2013.22:38h

Respondre

Un nuevo episodio del culebrón, qué emoción! En fin, se observa un cambio en el incapié de las críticas. Tras la ironía dispongámonos al análisis objetivo:
1. La comarca debe de estar... Llegir més habitada por multitud de ”Robin Hoods” altruistas que trabajan por sus respectivos convecinos por el amor al arte. Sin entrar en polémicas sobre la moralidad de algunos sueldos públicos creo que el enfoque de algunos comentarios están cargados de una hipocresía infinita (comprensible pero de ningún modo justficable en los tiempos que corren). Estoy totalmente de acuerdo con Sito; personalmente prefiero pagar con mis impuestos una gestión eficiente a pagar lo mismo, no nos engañemos, y no notar cambio alguno en bienestar y servicios. Alguien se acuerda de aquellas calles sin asfaltar, de aquella conducción del torrente que partía en dos el pueblo (mercado), de aquel ambulatorio que teníamos que por no ir no te ponías ni malo, etc., gestión eficiente=mayorìas absolutas.
2. Quizas sea desconfiado por naturaleza, pero, dudo que quien únicamente tiene por táctica opositora aludir a lo que gana uno o deja de ganar, trabaje gratis y además prometiendo el paraiso. Personalmente encuentro la crítica de una pobreza abrumadora.
3. En democracia no debe existir censura, libertad de opinión ante todo! Pero no deja de ser curioso que se hagan críticas por ciudadanos de municipios vecinos. A colación parafraseo un refrán: ves la paja en el ojo del vecino y no el tronco en el propio.

B

Barraquetus

Montbui

18 de setembre 2013.20:26h

Respondre

Fem números: Cada ple 700€e. X un mínim de 2 al mes son: 1.400e Cada ple, ve amb un comissió de govern que les cobra a 300e al mes son: 600e Una comissió informativa que també son 300€e c/u... Llegir més al mes son: 1200e De la Diputació de Barcelona, segons ell, 2.400e De l’agència Catalana de Cooperació,pel capbaix, 1.500e (no tinc aquesta informació, però dubto que ho fes per la cara. Cada Òrgan Col·legiat (reunions) 700e A mi em surt que cada mes aquest personatge se’n portava, 7.800e Dietes a part ¡¡ (que es veu que les multiplicava per tres (presentava la mateixa factura a l’Ajuntament, a la Diputació i a l’Agència de Cooperació) QUIN ”DAVID GETA” ¡¡¡ Només puc dir que AIXÒ NO ÉS SER SOCIALISTA. i a més queda lleig ¡¡¡

S

Sito

Montbui

18 de setembre 2013.20:07h

Respondre

Hay mucho pescador que intenta sacar partido de este río revuelto y se pueden llevar un buen chasco. Evidentemente que el señor Leno ha estado muchos años en el ayuntamiento y que el señor... Llegir més Teodoro lleva casi 20 años de alcalde.Pero hay que ver como estaba Montbui cuando llegó el PSC al poder y como está ahora.Si fueran malos gestores el ayuntamiento de Montbui tendría una deuda grande, y por lo que yo sé es de los ayuntamientos que pagan al día y con el que quieren trabajar todos los proveedores.No deben hacerlo tan mal.Prefiero un gestor que sepa trabajar por mi pueblo y conseguir que lleguen las subvenciones para mejorar mi municipio que dejar el ayuntamiento en manos de aficionados.Y lo de los sueldos me parece un tema ridículo:nadie trabaja gratis.Y en un pueblo de trabajadores lo sabemos bien.

E

Eduard

Igualada

18 de setembre 2013.17:28h

Respondre

Segurament que Coral està confosa i els 4.000 €/mes deuen ser els 1.900 que diu cobra de l’ajuntament i els 2.400 que diu cobra de la Diputació (con assessor, no sé de què, però això de... Llegir més la Diputació deu ser un xollo considerable). Si no cobraria de diners públics (suposant que no té altres remuneracions) un total de 6.400 €/mes, que molts mil.liuristes, fins i tot amb més formació i experiència, voldrien tenir (suposant que tinguessin feina. Tot s’aclarirà, abans de jutjar que ès un escàdol, una vergonya, que s’estan enrequint a costa dels ciutadans, amb l’agreugant d’una situació en que moltes families estant patint, etc. etc.

F

Francesc Esplugas

Igualada.

18 de setembre 2013.15:54h

Respondre

Sra. Coral Vazquez. No entraré en cap polémica, no m’interesa. Només cal que vosté mateixa es faigi una pregunta, a més te la resposta. A partir d’aqui la solució. Vaigi pensant, no és... Llegir més molt difícil. Bona tarda.

r

ricard

montbui

18 de setembre 2013.15:25h

Respondre

Ana,pots esta segura de que hi destina diners,la prova la acabes de dir tu mateixa,.qui tenia informació privilegiada de la deimisió del Leno?
Has pensat si ja li va bé la jugada de que sigui el... Llegir més primer en dir-ho amb el Teo?
El Teo mai passarà primer per anoiadiari.cat,
Has vist la publicitat que surt de Montbui al mitja referit? i al anoiadiari no en surt.
El Teo volia un mitja per ell,ja el te i a mes no es amic de la resta que hi ha per la comarca.

M

Montbuienc

Montbui

18 de setembre 2013.15:01h

Respondre

Mañana Todos al Pleno extraordinario que ha convocado el alcalde.

Haber si al final sacamos algo en claro de todo esto.

Ajuntament de montbui a las 13:00 horas

A

Ana

18 de setembre 2013.14:14h

Respondre

Ricard,
Tot i que em crec que subvencioni algún mitjà, dubto que fos el que va treure en portada la seva implicacio presumpta en un delcite urbanístic -que per cert, no surt a anoiadiari- i el que... Llegir més informava de la dimissió de Leno quan els altres encara no ho deien.

Si hi posava peles li ha sortit molt rana com a altaveu

r

ricard

montbui

18 de setembre 2013.10:57h

Respondre

I recordeu que també amb diner públic subvenciona un mitjà digital que no és precisament Anoiadiari.

Li podeu demanar explicacions de si necesitaba un altaveu per ell i per aixo ho fa.

M

Maribel

Igualada

18 de setembre 2013.10:31h

Respondre

hi ha coses que es saben des de fa temps, però hi ha aquella dita que es pregunta qui li posarà el cascavell al gat. Doncs ja ho tenim, la Coral, que té tot el suport personal i polític que li... Llegir més cal. Potser a molta gent els sorprendrà, però ja està bé: endavant sense por, lluny de desprestigiar-se més la nostra democràcia, el que fa el Grup municipal d’ICV-EUiA és ventilar la roba bruta per netejar-la i recuperar la seva essència. Tot i que els regidors i regidores de les primeres legislatures democràtiques no cobràvem per exercir la responsabilitat político-institucional, estic d’acorfd en que cal retribuir-se com una feina, però mai servir-se de la política per enriquir-se, perquè per a mí -encara que estigui retribuït justament- dedicar-se a la política és servir la ciutadania, no a l’inrevés.

J

Joan.M.Solsona

Santa Margarida de Montbui

18 de setembre 2013.10:24h

Respondre

El Sr. Alcalde de Montbui, continua amb la seva manera de fer. Quan un no està d’acord amb el que ell vol, l’axafa i el menysprea. És la seva manera de fer una tortura sicològica de la qual... Llegir més moltes vegades surt guanyador perquè l’altre es queda acuquinat sense paraules.Un caràcter indigne d’una persona que ha de tractar amb tota la gent del seu poble. Es clar que ell com que no te temps no hi parla.
Un alcalde que si el vols veure l’has de mirar al diari perquè en realitat a prop del poble no hi és mai. Fins ara ha aconsseguit la majoria perquè la gent no el coneixia, nomes veuen el que fa, un boulebart, un mercat etc. Que no en fant també de coses als altres pobles de la comarca? I potser no tan exagerades i costoses com a Montbui i els seus alcaldes no en fant tanta propaganda electoral.

F

Francesc

Igualada

18 de setembre 2013.07:39h

Respondre

Ara ho veuen? Montbui és un descontrol i per on ha passat el Teo tot queda fet un desastre. Ja veurem si no surten més coses de quan va estar al Fons Català de Cooperació o a la Diputació.... Llegir més Esperem que tot quedi clar. Montbui no és mereix això.

F

Francina

Vilanova

18 de setembre 2013.07:10h

Respondre

La primera condició d’un polític és dir la veritat senyor Romero, vostè sap que els regidors i regidores ens coneixem les nostres retribucions en els diferents consistoris, i que vostè falta a... Llegir més la veritat.
Els ciutadans i ciutadanes coneixen bastant (potser encara hi manca més transparència en les seves responsabilitats) del que fem i deixem de fer als nostres ajuntaments i institucions, a les quals vostè a ocupat moltes responsabilitats en diverses institucions amb dret a cobrar.
Per tant, això seria una part de les seves retribucions d’una de les institucions (Ajuntament de Montbui), i encara falta saber la resta. No falti a la paraula a una regidora que ha anat fent resum de les retribucions i no menteixi davant de l’evidència i del seu poble ni de la tan estimada Conca i comarca com sempre expressa vostè.
Ja és hora que alguns l’hi recordem que cal ser transparent i no amagar l’evidència, sinó si falta a la veritat això té un nom .........

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.