TORNAR

ICV denuncia que el Consell no informa de la disponibilitat de beques de menjador escolar

Pregunta a l’ens comarcal quantes se n’han adjudicat per canvis en les situacions familiars

politica
Dimecres, 31 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Iniciativa demana al Consell Comarcal que expliqui quines accions d’informació s’han fet perquè les famílies sàpiguen que existeix la possibilitat de disposar d’una ajuda pel menjador escolar dels seus fills i filles en qualsevol moment del curs escolar. En un comunicat fet públic aquest dimarts, ICV es mostra preocupat per la gestió que es fa de les beques de menjador, ‘uns recursos que la Generalitat posa a la disposició del Consell Comarcal i que no es gestionen d’acord a la nova situació de crisi’.

Ple d'alcaldes al Consell Comarcal (imatge d'arxiu)

El grup també critica que des del Consell Comarcal no s’informi a les escoles i famílies de la disponibilitat d’aquests ajuts en qualsevol moment del curs escolar, ja que molts pares o mares creuen que només es pot sol·licitar en el període de matriculació.

Per això, respecte a les bases de la convocatòria d’ajuts individuals de menjador per al curs 2009/10, on es preveia en l’apartat 5.4 que podien demanar sol·licituds de caràcter extraordinari aquells alumnes que han sofert variacions en la seva situació familiar, ICV pregunta al Consell ‘quantes se n’han produït i quin mecanisme s’ha implantat per fer arribar aquesta informació a les escoles i a les famílies, que els permeti dur a terme aquesta possibilitat’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.