TORNAR

ICV-EUiA pregunta al govern pels sondejos d'urani a l'Anoia

Volen saber quina és la seva postura al respecte

politica
Dissabte, 11 maig 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els ecosocialistes han registrat al Parlament tot un seguit de preguntes al Govern amb l'objectiu d'obtenir més informació sobre el permís sol·licitat per l'empresa Berkeley Resources Limited de fer prospeccions per la recerca d'urani a la zona de l'Alta Anoia.

El grup parlameentari d'ICV-EUiA ha registrat al Parlament de Catalunya tot un seguit de preguntes adreçades al Govern sobre el permís de prospecció d'urani a l'Alta Anoia. L'autorització, sol·licitada per la filial espanyola de l'empresa australiana Berkeley Resources Limited, afectaria a vuit municipis de la comarca de l'Anoia i un del Solsonès. A data d'avui, segons afirmen els ecosocialistes 'només han estat informats oficialment els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats'.

Així el grup parlamentari ecosocialista ha sol·licitat més informació en relació al permís, com ara, des de quan el govern era coneixedor d'aquesta petició i quina és la seva postura al respecte.

ICV- EUiA afirma que la petició de prospecció d'urani se suma a d'altres conflictes mediambientals latents a la Catalunya Central, com els permisos de prospecció d'extracció d'hidrocarburs mitjançant la tècnica del fracking o el dipósit de gas projectat per Gas Natural al municipi de Balsareny'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.