TORNAR

El PSC Masquefa assessorarà als afectats per les preferents i la llei hipotacària

El punt d'informació estarà obert els dissabtes

politica
Divendres, 10 maig 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'agrupació del PSC a Masquefa ha obert un espai d’informació i assessorament a ciutadans amb problemes derivats de la llei hipotecària i de les participacions preferents. Aquest punt d'informació estarà obert els dissabtes a la seu de l'agrupació masquefina.

Des del PSC de Masquefa s'afirma que 'les execucions hipotecàries amb el seu reflex en els desnonaments o la situació creada per la col·locació de participacions preferents per part dels bancs està deixant a molts ciutadans i famílies abandonats a la seva sort' i per aquest motiu ha decidit obrir aquest punt d'informació tots els dissabte al matí a la seu de l'agrupació. Segons asseguren 'es tracta d’ una estafa a la democràcia, a la que el nostre sistema polític no està donant resposta'.

Segons l’agrupació del PSC de Masquefa 'la pressió social i política és clau per lluitar contra les problemàtiques derivades de la crisi econòmica i que s’estan centrant en els col·lectius més dèbils de la nostra societat'.

El punt d'informació estarà obert cada dissabte, d’11.00h a les 13.00h a la seude l’agrupació amb una persona que atendrà les demandes d’informació.

La seu del PSC Masquefa es troba a l’Avinguda de Can Valls, 4 de Masquefa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.