TORNAR

IGDecidim comença a recollir els vots anticipats

La SE de l’Ateneu s’adhereix a la campanya

politica
Dimecres, 24 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’equip de la Secció Esportiva de l’Ateneu Igualadí s’ha adherit formalment a IGDecidim, la comissió que organitzarà la consulta sobre la independència a Igualada el proper 25 d’abril. D’altra banda, aquest dimarts va començar la campanya de vot anticipat, que es podrà exercir en diversos actes i espais que s’anunciaran oportunament.

Vot anticipat al Casal Cívic de Montserrat

La SE de l'Ateneu s'ha adherit a la campanya

De moment, dimarts es va poder votar de manera anticipada al Casal Cívic de Montserrat. De cara a aquest diumenge, 28 de març, IGDecidim muntarà el sistema de recollida de vot anticipat a la Calçotada Popular i també durant el matí a la plaça de l’Ajuntament, on se celebra el Mercat mensual d'antiguitats, col·leccionisme, art i artesania. D’aquí i fins el 25 d’abril es preveuen noves accions en aquest sentit, per exemple en La Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada o bé en partits d’hoquei. També s’anirà a fer difusió de la campanya als mercats, instituts o residències, entre d’altres. Cal recordar que estan cridats a aquesta consulta tots els igualadins majors de 16 anys, i que estiguin empadronats a la ciutat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.