TORNAR

IGDecidim presenta la seva Junta Electoral

Nou persones que vetllaran per la transparència i el correcte desenvolupament del 25A

politica
Dijous, 8 abril 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Quan falten poc més de dues setmanes per la consulta per la independència a Igualada, la comissió organitzadora engega la recta final de la campanya. Així, la ciutat es comença a omplir de banderoles i cartells que anuncien la consulta, i ja s’han editat diversos díptics que expliquen com, quan i on es pot votar.

Alguns dels membres de la Junta

Formen la Junta Electoral del 25A a Igualada Òscar Jorba, Xavier Quadras, Mar Aguilera, Josep Maria Torras, Pere Rodrigo, Ramon Sellarès, Carles Tarrida, Carles M. Balsells i Marc Riera. Aquest grup vetllarà pel bon funcionament de les votacions anticipades —que ja s’han iniciat— i de la jornada electoral del 25 d’abril. La comissió va explicar que el 25A hi haurà una dotzena de seus electorals repartides per tota la ciutat i uns 300 voluntaris mobilitzats, i que també s’està acabant de lligar la presència d’observadors internacionals a Igualada.

Segons les dades del cens, IGDecidim estima que podran votar a la ciutat unes 32.243 persones; d’aquestes, més de 700 són joves de 16 i 17 anys, que no podrien votar en unes eleccions ordinàries, i més de 4.000 són estrangeres que tampoc podrien fer-ho. Precisament per aquestes persones de procedència diversa s’han editat uns díptics bilingües, en català i anglès, àrab, castellà i amazic.

Aquest dijous, debat a la Sala

IGDecidim encara té 3 actes previstos per promocionar la consulta, el primer dels quals serà aquest dijous, a les 20.00 h a la Sala, i consistirà en un debat entre els diferents representats dels partits polítics que tenen representació a Igualada —a excepció del PP, que va declinar la invitació. També se celebrarà una altra activitat el 13 d’abril al Centre Cívic de Fàtima, i l’acte de final de campanya a l’Ateneu, el 19 d’abril. Per Sant Jordi, IGDecidim vol sortir al carrer i muntarà dues o tres meses de vot anticipat. Aquest dimecres, la plataforma comptava amb el suport de 54 entitats de la ciutat, tot i que les adhesions es mantenen obertes fins el dia de la consulta, per la qual cosa la xifra encara pot augmentar.


3 Comentaris

r

ricard

igualada

9 d'abril 2010.00:38h

Respondre

LLuisa, hi ha la Mar Aguilera, experta en consultes internacionals.

M

Miquel

Igualada

8 d'abril 2010.10:40h

Respondre

La composició de la junta fa molta patxoca!

Ajuntar totes aquestes ”patums” (en el bon sentit del terme, eh!) en un mateix projecte és tota una proesa!

Endavant amb les consultes! Totes i... Llegir més tots a votar!!!

PD: D’aquí en sortirà un nou ”Senat” igualadi?

L

Lluisa

Igualada

8 d'abril 2010.09:06h

Respondre

Endavant amb la consulta (ara, també hagués estat bé que hi hagués alguna dona a la Junta Electoral).

Totes a Votar!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.