TORNAR

Adjudicada la integració ambiental de la ronda sud d’Igualada

En el tram entre Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí

politica
Dimarts, 6 abril 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Actualment, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques té en fase avançada d’execució de les obres de la ronda sud d’Igualada en el tram entre la C-37 a Santa Margarida de Montbui i la C-15 a Vilanova del Camí. Les obres corresponen al tram est de la futura ronda, amb una longitud de sis quilòmetres, i es preveu que finalitzin l’estiu vinent.

Ara, GISA ha adjudicat els treballs d’integració ambiental de la nova infraestructura. Aquestes tasques, que comptaran amb un pressupost de 767.000 euros, consistiran principalment en plantacions arbòrees i arbustives en talussos i en els entorns de torrents, obres de drenatge i rotondes; col·locació de manta orgànica en talussos de forta inclinació, hidrosembra de tots els talussos; adequació de passos de fauna i apantallament acústic. Els treballs començaran aquesta primavera i tindran una durada prevista de tres mesos.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.