TORNAR

Igualada exigeix al Govern 'màxima celeritat' en l'estudi per eliminar el pas a nivell

Competència de la Generalitat

politica
Dijous, 15 gener 2009. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El regidor d'Interior de l'Ajuntament d'Igualada, Jordi Riba, ha exigit al Govern 'màxima celeritat' en la redacció de l'estudi d'alternatives d'integració del tren a l'entrada de la ciutat. L'informe tècnic, que estava previst que es presentés el passat estiu, ha d'eliminar el pas a nivell que actualment existeix i que divideix la ciutat i que aïlla un barri. 'El model que s'esculli per eliminar el pas a nivell dependrà dels tècnics', ha matisat Riba

El pas de nivell actual - foto: Violeta Gumà

El regidor igualadí ha afegit que el consistori i la Generalitat han mantingut 'contactes' recentment però ha admès que encara no hi ha un calendari per la presentació de l'estudi d'alternatives d'integració dels FGC a la ciutat.

'Només demanem a la Generalitat que compleixi en la presentació de l'estudi, tal com es va comprometre', ha dit Riba.

El regidor d'Interior ha recordat que eliminar el pas a nivell permetria evitar el 'fraccionament' que pateix un barri de la ciutat i que diàriament posa en perill els alumnes d'una escola ubicada a pocs metres de la via.

Malgrat això, Riba ha evitat apostar per algun dels models que s'estan estudiant, com el soterrament de la via o l'opció del tren-tram.

ACN


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.