TORNAR

Igualada Som-hi porta al programa la creació de “petites rambles” als barris de Fàtima, Montserrat i Set Camins

“Volem una ciutat en la qual tothom tingui a prop de casa un espai on passejar, comprar, trobar-se i fer comunitat” ha assenyalat el candidat Jordi Cuadras

politica
Dimarts, 28 març 2023. 17:59. Redacció AnoiaDiari.

La candidatura d'Igualada Som-hi ha presentat una proposta per a la creació de petites rambles als barris més apartats del centre de la ciutat, amb l'objectiu de proporcionar als veïns i veïnes un espai on passejar, socialitzar i comprar. Aquestes petites rambles estarien situades al carrer Masquefa, al barri de Set Camins; al carrer Pau Muntadas, al barri de Montserrat; i a l'avinguda Verge de la Pietat, al barri de Fàtima.

El candidat a l'alcaldia d'Igualada, Jordi Cuadras, ha explicat que volen crear una ciutat en la qual tothom pugui gaudir d'un espai proper a casa seva per passejar, socialitzar-se, comprar i fer comunitat. Així doncs, la proposta d'Igualada Som-hi per a les eleccions vinents municipals inclou la creació de tres petites rambles en barris que estan allunyats del centre de la ciutat i que actualment no tenen un espai adequat per fer vida de barri. L'objectiu és potenciar aquests barris com a eixos comercials i socials, tot mantenint l'accés als vehicles i convertint-los en espais més atractius per al comerç i els establiments locals.

El projecte "Barris de primera" d'Igualada Som-hi preveu la millora dels diferents barris de la ciutat mitjançant l'expansió de les voreres, la renovació de l'enllumenat, la plantació d'arbres i la instal·lació de bancs. A més a més, la velocitat de circulació serà limitada a 30 km/h en aquests tres carrers.

Salvador Pelfort, arquitecte i membre de la llista d'Igualada Som-hi, ha destacat la importància de crear noves centralitats a la ciutat per tal que cada barri tingui el seu propi centre, afavorint el comerç i la vida de barri. Amb aquesta proposta de petites rambles al carrer Masquefa, Pau Muntadas i avinguda Verge de la Pietat, s'està buscant la manera de transformar l'espai públic existent per a fer-lo més agradable i humà.

Per fer arribar la seva opinió o idees sobre el projecte de petites rambles, els veïns i veïnes poden contactar amb el canal de WhatsApp del candidat Jordi Cuadras (674 966 031). Cuadras organitzarà cafès als diferents barris per explicar la proposta i els veïns interessats poden sol·licitar ser convocats enviant un missatge de WhatsApp.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.