TORNAR
PUBLICITAT

Igualada tindrà toc de queda nocturn els primers dies de Festa Major

Piera i Masquefa també seguiran dins la llista

politica
Dimarts, 17 agost 2021. 15:07. Marc Soler Riera.
D'un cop d'ull

Malgrat la millora dels indicadors de la pandèmia, el Procicat ha decidit endurir les restriccions de drets fonamentals per frenar l’evolució del virus.

El Govern de la Generalitat ha aprovat, aquest matí, la pròrroga de les mesures de contenció de la COVID19 de l’11 d’agost. Aquest cop, però, la nova resolució modifica els criteris per incloure municipis a la llista dels que tindran confinament nocturn i baixa el llindar de 250 casos per cada 100.000 habitants a 125 en poblacions de més de 5.000 habitants. Aquest fet fa que Igualada segueixi dins la llista i que, durant els primer dies de festa major, no es pugui sortir al carrer entre la 1 i les 6 de la matinada.

La mesura, encara està pendent de ser aprovada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i s’aplicarà a partir del divendres 20 d’agost i tindrà una vigència de 7 dies. El Procicat justifica el nou criteri de restriccions destacant la importància d’evitar la propagació del virus.

El nombre de municipis afectats és de 148, 125 dels quals per superar els 125 casos per cada 100.000 habitants i els 23 restants per estar completament envoltats per poblacions afectades. De la comarca de l’Anoia els tres únics municipis de la llista són Igualada, Piera i Masquefa.

CONSULTA AQUÍ LES DADES I GRÀFICS DE L'EVOLUCIÓ, DIA A DIA, DE LA COVID-19 A IGUALADA I L’ANOIA 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.