TORNAR

La igualadina Marina Llansana es reincorpora a l'executiva nacional d'ERC

politica
Dilluns, 6 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Consell Nacional ha aprovat per amplia majoria la remodelació de la nova Executiva Nacional d’Esquerra. Amb aquesta modificació l'Anoia ja té dues persones dins l'executiva Nacional. A Jordi Calpe se li afegeix la Marina Llansana, que ratificada amb 123 vots a favor, 11 en contra i 10 en blanc, assumeix el càrrec de visecretària general d’Acció Sectorial i Programes.

Marina Llansana, visecretària general d’Acció Sectorial i Programes

Amb Llansana dins de l'executiva, l'Anoia ja té dos representants a l'esfera nacional d'ERC. Jordi Calpe, alcalde d'Hostalets de Pierola ja ocupava el càrrec de President del Consell Assessor Municipal. Ara, amb el pacte entre Puigcercós i Carod-Rovira passen a formar part de l'Executiva Nacional altres cares, entre elles la de Marina Llansana, que és també diputada al Parlament.

Aquest nou càrrec, el visecretària general d’Acció Sectorial i Programes, correspon a coordinar i organitzar tots els temes del corpus ideològic del partit, programes electorals... Llansana ha valorat positivament per la comarca que 'l'Anoia tingui dues persones dins l'executiva'.

Altres dels membres de l'executiva nacional que han entrat amb Llansana són Enric Aloy, amb 126 vots a favor, 10 en contra i 8 en blanc, s’incorporarà com a vicesecretari general d’Estratègia i Coordinació Institucional. Lluís Salvadó, amb 120 vots a favor, 16 en contra i 8 en blanc, serà el nou secretari nacional de Política Territorial i Medi Ambient i la secretaria Nacional de Cultura, Llengua i Adiovisuals anirà a càrrec de Carles Mundó, que el consell nacional ha ratificat amb 119 vots a favor, 17 en contra i 8 en blanc.


1 Comentaris

A

Andreu

6 de juliol 2009.10:38h

Respondre

Felicitaaaats Marina!!!

A l’Anoia no som ni carodistes ni puigcercosistes! Som llansanistes!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.