TORNAR

IPV acusa al govern de paralitzar canvis urbanístics

”No s’ha acomplert un acord de ple” afirma Cividanes

politica
Dimecres, 4 març 2015. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En l'agitat panorama preelectoral de Vilanova del Camí, la formació opositora Independientes por Vilanova (IPV-VV) acusa ara al govern  de paralitzar un acord del ple de fa quasi un any. Es tracta d'una modificació urbanística al polígon industrial

La formació que lidera Juan Manuel Cividanes torna a atacar el govern vilanoví. IPV acusa a l'equip encapçalat per Vanesa González que ha congelat la modificació de "la clau urbanística 14" al polígon industrial. Exposen que "el maig passat es va aprovar un acord plenari que obligava a l'equip de govern a modificar la clau urbanística 14 del Polígon Industrial per ampliar els usos a comercial, recreatius, esportius, culturals, etc". La proposta, sorgida d'IPV, va tenir el suport de l'oposició, mentre que PSC, CiU i ICV es van abstenir. Cividanes considera que "l'acord d'obligat compliment, està aturat al calaix d'alcaldia, i amb coneixement de l'actual govern format per CiU i els 4 trànsfugues del PSC". Cividanes puja el to i afirma que "l'equip de govern està contra el desenvolupament i la instal·lació de noves activitats al polígon, i no vol crear nous llocs de treball".

L'àrea del polígon, on IPV va proposar el canvi urbanísticIPV entén que "aquest tràmit tarda 6 mesos. És una modificació puntual d'un article del POUM, que permetria la instal·lació de restaurants, venda al detall de comerços, activitats esportives i culturals, i qualsevol tipus d'activitat industrial amb baixa incidència ambiental". Acusa a l'alcaldessa i els seus regidors de frenar el canvi "pel simple fet que la idea ha partit d'un grup de l’oposició. I més quan els actuals membres del govern es troben en campanya electoral des de fa mesos, i amb picabaralles internes i externes amb el PSC, en lloc de governar el municipi".

Estudien denunciar-ho

Els opositors afirmen que "estem estudiant la possibilitat de denunciar els fets, ja que l'acord plenari obliga, sí o sí, a l'equip de govern a tramitar la modificació puntual d'un article de la memòria del POUM per permetre la instal·lació de tot tipus d'activitats comercials i industrials. Aquest fet podria ser constitutiu de prevaricació entre altres delictes". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.