TORNAR

Joan Herrera fa una crida “a trencar la majoria absoluta del PSC a Montbui”

El coordinador nacional d’ICV va visitar el mercat dels dissabtes i la Fira del Comerç, acompanyat de Coral Vázquez, #AD24M

politica
Dimarts, 5 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera, ha visitat aquest dissabte el mercat setmanal de Montbui i ha aprofitat per parlar amb comerciants, clients i paradistes de la Fira del Comerç que es celebrava el mateix dia. Acompanyat pels membres de la candidatura d'ICV, Herrera va aprofitar per insistir que la prioritat ha de ser el rescat social i aconseguir un municipi més participatiu i transparent.

Aquest dissabte Joan Herrera va visitar Santa Margarida de Montbui. Els membres de la candidatura d'ICV per Montbui, entre els quals la candidata a l’alcaldia Coral Vázquez, van acompanyar el diputat d’ICV-EUiA. Herrera va aprofitar per insistir que la prioritat ha de ser el rescat social i aconseguir que el municipi anoienc esdevingui més participatiu i transparent. Herrera va fer una crida "a trencar la majoria absoluta del PSC a Montbui" i apostar per ICV com "la veritable opció de canvi, creïble i amb un equip de persones molt preparades i capacitades per liderar un govern alternatiu a Montbui".

Els membres de la candidatura d'ICV per Montbui acompanyats de Joan Herrera

La candidatura d’ICV-EUiA a Montbui va aprofitar dissabte per sortir al carrer, també amb una parada al mercat, i poder fer arribar als veïns i veïnes el procés participatiu que ha endegat per triar quines han de ser les prioritats programàtiques per a un canvi a Montbui. Coral Vázquez, alcaldable de la coalició, va valorar molt positivament aquest procés en el qual ja han participar prop de 200 persones, i que té la pretensió d’arribar a moltes més persones del municipi, en les properes setmanes.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.