TORNAR

Joan Requesens anirà de número 2 a la llista d’ERC

Joan Torras s'acompanyarà de cares noves

politica
Dijous, 24 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Joan Torras va ser dels primers alcaldables a ser ratificats pel partit però fins ara no es coneixien els noms de les persones que l’acompanyarien en la cursa electoral. Finalment serà Joan Requesens qui ocuparà el número 2 a la llista de Torras que es caracteritza per aportar cares noves; ni Oriol Solà ni Enric Asensio, els actuals regidors d’esquerra juntament amb Torras, ocuparan llocs destacats en la llista per a les properes municipals.

Joan Requesens

Amb només 28 anys, Joan Requesens formarà ‘Ticket’ electoral amb Joan Torras. Requesens ha afirmat que: ‘Assumeixo la responsabilitat amb molta il·lusió i moltes ganes de treballar per un projecte en el que crec’. Requesens, llicenciat en econòmiques, està fortament vinculat amb l’associacionisme de la ciutat i és opinador d’anoiadiari·cat.

Seguiran a Requesens Alba Vergés Bosch, Ramon Costa (president de TIC Anoia) i Carina Alcoberro.

Treballant per una unió independentista

Tot i que encara no s'ha confirmat cap unió independentista a la ciutat, fonts d’esquerra han assegurat que s’estan mantenint converses amb algunes forces per tal d’arribar a un possible consens.

Configuració de les llistes

En el mateix dia que s’han donat a conèixer les persones que ocuparan els primers llocs en la llista d’Esquerra, SI ha presentat Pau Reixachs com a número 2 al costat d’Ignasi Vich. Pere Calbó també ja va anunciar que l’acompanyaria Joan Agramunt, actual regidor a l’Ajuntament d’Igualada, en la candidatura popular. Aquest són, doncs, els únics membres confirmats.

A Convergència Marc Castells comptarà amb Àngels Chacón i Josep Miserachs però encara no es coneix el lloc ni l’ordre que ocuparan en les llistes. Els altres partits no han fet públic encara el grup de persones que acompanyarà a cadascun dels candidats en la cursa electoral.


15 Comentaris

C

Carles

25 de març 2011.10:20h

Respondre

jo encara diria més, és brutal que un tio que sigui capaç de fer muntatges trencadors com aquell percal i que tingui pebrots de provocar a ’l’establishment igualadí’, estigui a... Llegir més l’ajuntament.

a veure si sacseja la carca i conservadora classe política igualadina!

j

josep maria

igualada

25 de març 2011.10:13h

Respondre

uf sí, la idea del cavall de cartró ha creat una nova etapa a igualada, gran idea, n’ha fet alguna altre de bona o aquesta és la millor que pot explicar??

dels 5 primers 3 cares noves, ja que... Llegir més ramon costa ja hi havia estat, en va marxar i torna a entrar, tot molt professional...

com a votant de Reagrupament a les últimes catalanes, no sé a qui votar encara, SI fa una bona feina al Parlament, però hi ha alguna cosa d’ells que no acaba d’inspirar confiança, i ERC no n’encerten ni una des del fatídic dia de la 2a part del tripartit, però hi ha alguna cosa en ells que em fa pensar que el Puigcercós ja té la dimissió signada i que canviaran les coses...

j

japt

igualada

25 de març 2011.08:43h

Respondre

...endevant i sort....referent a lo de cavall de cartró...crec que va ser una de les mogudes mes originals i divertides dels ultims temps a la ciutat....un deu....

D

Daniel R.

Òdena

24 de març 2011.23:29h

Respondre

Felicitats Joan, treballa dur i endavant.

M

Mireia

Igualada

24 de març 2011.22:04h

Respondre

FELICITATS JOAN! Segur que ho faràs molt bé. Jo crec que sí que entraràs, estic positiva amb les següents eleccions.
Ens veiem dijous! vindré a escoltar les vostres propostes.

i

igualadí

24 de març 2011.20:45h

Respondre

Anna, se’ls hi va escapar de les mans ? Alerta doncs amb la política municipal, de la qual en depenen tots.

R

Ramon F.

Igualada

24 de març 2011.16:45h

Respondre

Si es dels de la colla castellera falsa, penso que ha de reflexionar i veure que a vegades un s’equivoca, que no n’hi ha prou en crear expectatives, que desprès de crear-les s’ha de respondre... Llegir més i aquells nois del.... cavall de cartró?, es van fer molt el ”pinxo”, però res mes.

Espero que si entra a l’ajuntament hagi aprés la lliçó i no vulgui fer experiments, la ciutat en aquests moments no esta per segons quines coses

a

anna

24 de març 2011.16:16h

Respondre

manel, no crec que sigui lloc per barrejar coses, el tema de la colla castellera falsa va ser un tema q a opinió meva tal com ja els hi vaig expressar a ells se’ls va escapar de les mans i no cal... Llegir més barrejar-ho amb política
.

enhorabona joan, crec que si entres, aportaràs una alenada d’aire fresc, entre moltes altres coses i pots fer molta feina per la ciutat!

B

Bernat Dàmaso Morros

24 de març 2011.15:23h

Respondre

Enhorabona Joan!
Sé que quan siguis a l’ajuntament ho faràs bé perquè a part de tenir estudis ets bona persona. Sempre he pensat que a la política hi falten bones persones i hi sobren... Llegir més oportunistes i aprofitats.
Pels qui no el coneixeu permeteu-me que amb tota la modèstia us digui que abans de votar el proper maig, mireu de parlar 5 minuts amb en Joan, i després, amb tota llibertat, voteu l’opció que més us plagui.

M

Manel

Igualada

24 de març 2011.14:28h

Respondre

Akest noiet és akell q va liar-la ben grossa amb els Moixiganguers i la falsa colla castellera, no? Curiosa la tria d’ERC...

E

Esteve T.

Igualada

24 de març 2011.13:33h

Respondre

Confio que tinguis sort Joan i que puguis entrar, però no ho tindràs fàcil. Els d’ERC teniu l’enemic a dintre. Amb sort aconseguireu dos regidors, i podries entrar a l’ajuntament. De totes... Llegir més maneres ho veig difícil, ja que la gent vol canvi i crec que hi haurà una escombrada convergent...

C

Carles N

igualada

24 de març 2011.12:37h

Respondre

Felicitats Joan!

Joaquim, jo crec que els de SI no acabeu d’entendre el concepte ”Divideix i venceràs”. Va al revés, però en fi... almenys no tots els de dins de SI tenen el concepte... Llegir més equivocat i m’esperaré que el temps ho arregli.

J

Joaquim

24 de març 2011.12:25h

Respondre

sabeu quina unitat independentista proposa erc..?

donar el numero 7 de la llista a les altres formacions independentistes per arraconar-les i aconseguir deixar-les sense possibilitat de que tinguin... Llegir més veu per així esclafar tota competència..

gràcies erc..què serà el següent,?un altre tripartit antinacionalista català per seguir enpobrint la nostra cultura?

jo votaré transversalitat i independència sense concessions i regeneració democràtica renovació..sabíeu que tots els alcaldables repeteixen?d’ això se’n diu apoltronament i poca seriositat..i poca estima de país

jo solidaritat x la independencia SI

P

Pere

Igualada

24 de març 2011.11:46h

Respondre

Felicitats Joan !

Segur que faràs molt bona feina.

J

Jordi

Igualada

24 de març 2011.10:37h

Respondre

Se’ns dubte, una bona notícia per Igualada. Vaig conèixer el Joan durant la consulta del 25A és un nano intel·ligent, pencaire i molt preparat. Felicito ERC per aquest ”fitxatge”.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.