TORNAR

El PPC reclama al Govern Municipal que garanteixi el bon funcionament de l’ascensor del Parc de Valldaura

Atès les deficiències en el funcionament envers l’ascensor del Parc de Valldaura

politica
Dijous, 24 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Pere Calbó, Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament d’Igualada, ha reclamat al Govern Municipal que garanteixi el bon funcionament de l’ascensor del Parc de Valldaura.

El regidor ha explicat que 'durant l’any 2010 l’ascensor ha patit un total de 21 avaries i en sis ocasions s’ha hagut de rescatar ciutadans que s’havien quedat atrapats' i ha afegit que 'el tipus d’avaries que l’ascensor ha patit han estat les següents: 12 per actes vandàlics –que comporta una mitja d’un per mes-, 5 per humitats i pluges i 2 per deficiències en el subministrament elèctric'.

Calbó ha reclamat una actuació contundent per evitar els actes de vandalisme i que es resolguin els problemes que pateix l’ascensor per pluges i humitats. És un ascensor que es troba en la via pública i per tant ha d’estar preparat per les pluges.

El regidor ha recordat el que el Grup Municipal ja va denunciar en el sentit que 'el cost ordinari anual de manteniment pujava la quantitat de 5.614,54 euros i el cost extraordinari degut a les reparacions per vandalisme va ser de 3.437,99 euros. Com podem constatar aquesta quantitat de reparacions per vandalisme és molt alta i evidencia que el Govern Municipal no ha adoptat mesures suficients de caràcter preventiu per evitar-les.'


1 Comentaris

R

Ramon F.

Igualada

24 de març 2011.17:11h

Respondre

El que evidencia tot això, es que potser no era el millor lloc per posar aquest ascensor.

De totes maneres els senyors del PP tenien molt temps en aquests últims quatre anys per queixar-se i ho... Llegir més fan ara justament a dos mesos de les eleccions municipals, es mes, tenint en compte que el seu vot resulta gairebé sempre decisiu en les votacions importants com per exemple els pressupostos, perquè no el condicionaven i obligaven així a l’Entesa a prendre les mesures necessàries per solucionar el problema en lloc de queixar-se a través de la premsa?, o es que el que es vol es simplement cridar l’atenció?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.