TORNAR

Jordiaymamí.cat, una web de campanya que busca recollir les opinions ciutadanes

Només s’avaluaran i incorporaran les propostes que encaixin dins del programa marc del partit

politica
Dimecres, 23 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La nova pàgina web del candidat a l’alcaldia d’Igualada va ser presentada aquest dimarts sense la presència del mateix Jordi Aymamí. Jordi Riba, Xavier Figueres i Pilar Salat van ser presents durant l’acte de presentació del nou espai, que una vegada més va liderar Jordi Riba, i que segons els socialistes pretén recollir les opinions dels igualadins.

Acte de presentació de la pàgina web

El vídeo és el suport escollit perquè els ciutadans puguin exposar les seves preocupacions, idees, suport o, fins i tot, crítiques: ‘És un suport àgil i visual’, ha apuntat Jordi Riba que va explicar que les 17 peces que hi ha actualment s’aniran augmentant dia a dia fins a arribar a un total de 200 vídeos amb les opinions de 200 igualadins diferents.

Una web de campanya

Jordi Bertran, director de la campanya, va insistir en la idea que es tracta d’una web de campanya, és a dir, que el dia 22 de maig desapareixerà. L’espai, que està organitzat per categories i presenta diferents continguts com fotos, música o notes de premsa de la campanya, està organitzat de manera clara i entenedora.

El programa marc com a guia

Tot i que l’espai neix amb la voluntat de generar diàleg, Jordi Riba recorda que el partit ja va presentar la setmana passada un programa marc i per això afirma que aquelles propostes que estiguin allunyades de les seves propostes no seran avaluades per incorporar-les en el projecte de programa que té pensat elaborar el PSC Igualada abans del programa electoral definitiu.

Un espai 2.0

Les xarxes socials no han estat oblidades en aquesta web i per això tots els twitts fets amb el hashtag #feinaperigualada o #jordiaymamí apareixeran a la web.


12 Comentaris

P

Pep Vila

Igualada

6 d'abril 2011.13:01h

Respondre

Home Eduard, tu hi tens molta presència pel que he vist a la web. Vols dir que és cert el que dius? Ah! No comentes el blog del cap de l’oposició? Per què no té gaires comentaris, per no dir... Llegir més cap.

A

Albert

igd

24 de març 2011.21:33h

Respondre

Publicar vídeos d’autobombo on només hi surten persones a parlar de les bondats de l’Aymamí no és massa realista; la paraula autocrítica no surt al seu diccionari i això, al final, acaba... Llegir més tenint les seves conseqüències.

E

Eduard

Igualada

24 de març 2011.15:34h

Respondre

Per què la web de l’Aymamí no publica els comentaris crítics (no ofensius) amb la seva gestió ? És aquesta la seva democràcia ?

A

APM - Avancem per Masquefa

Masquefa

24 de març 2011.02:07h

Respondre

La nostra és més bonica i més propera a la gent.
Estem creant fòrums de debat al poble per a que la gent doni les seves idees.

http://avancempermasquefa.blogspot.com/

A

Albert

Igualada

23 de març 2011.21:30h

Respondre

N’estem farts que ens prenguin per imbècils ! Aymamí, si passes dels igualadins durant quasi 4 ANYS, et penses que ho arreglaràs escoltan-nos NOMÉS 2 mesos ?

J

Jesús

Igualada

23 de març 2011.16:39h

Respondre

Una web per recollir la opinió del ciutadà??

Però si ni enviant una carta personal al senyor Aymami fa més de 5 mesos, s’ha dignat a contestar. Quina mena d’alcalde és? Quin partit polític... Llegir més és aquest que no escolta ni les opinions dels ciutadans?

I ara posen una web per fer el que no han fet durant anys?

Deixeu-me reiure: jajajajajajajajajaja! i JA n’hi ha prou home!

Un canvi de govern a Igualada és necessari, JA!

Igualada necessita gent 100% preparada, 100% disposta a escolta als ciutadans, i a deixar-s’hi el 100% dels seus esforços.

i

igualadí

23 de març 2011.16:32h

Respondre

Veient els vídeos del web, un es pregunta: ”Només han trobat parents i amics que parlin bé de la gestió de l’Aymamí ?”.

A

Alfons Robert Vilaseca

Igualada

23 de març 2011.15:00h

Respondre

Menystinguts i menyspreats, axí es com l´Entesa tracta al ciutadans. Així es cóm ens va tractar a nosaltres.
La meva familia và entrar una al-legació sobre un important projecte urbanistic en... Llegir més aquesta ciutat. Les greus consecuencies que s´hen van derivar mereixian una resposta, ja sigui com a ciutadans, com a veins de tota la vida o cóm a persones treballdores que crec sóm.
Als Srs. de l´Entesa, amb l´alcalde Aymamí al devant li hauria de caure la cara de vergonya, la al-legació no va tenir cap resposta. Fins i tot vàren tenir la barra d´anunciar en tots els mitjans de comunicació a bombo i plateret que aquell projecte no havia tingut cap al-legació i que estaba acceptat per tota la ciutadania.

J

Josefa Morón

IGUALADA

23 de març 2011.13:34h

Respondre

Gràcies. Conservo i conec el document. Efectivament si els polítics no poden ser els protagonistes, les ideees per bones que siguin no prosperen. Ja se n’encarreguen de que no prosperin de cap... Llegir més manera. Meistenen la ciutadania, només els interessa com tu dius dirigir, intervenir...

Per això el meu vot i els que arrosego són importants!

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

23 de març 2011.12:24h

Respondre

Josefa,
Existeix un document del 2005, Conca Futur, que va fer la societat civil i no parlo de partits, que es va estavellar contra el mon polític, perquè no podien ser ells els protagonistes. En... Llegir més aquest document hi havien idees de tota una sèrie de gent amb molts coneixements de la societat real i van ser absolutament menystinguts, jo que tinc la sort de coneixen uns quants d’ells, quan els hi demano si estarien disposats a tornar-hi de nou, em diuen que no. Van quedar tan cremats i decebuts, que ara almenys amb la vesant política no solament no volen tenir-hi tractes, sinó que no els volen ni veure.
Va ser una oportunitat perduda miserablement, simplement per qüestió del egos i melics d’alguns i això es imperdonable.
Amb aquesta actitud no es poden demanar idees als demés, si aquestes només serveixen per més honra i gloria d’alguns, que si no surten a la foto i al centre, no escolten a ningú.
Jo crec que els polítics hi estan per ajudar a la societat civil, però no per dirigir-la, intervenir-la i intentar ser sempre els protagonistes. Així estem com estem i no anem enlloc, be enlloc si, a la punyetera misèria!
El document que te moltes idees que encara son factibles, però no en vista al melic d’Igualada sinó amb mires molt més amples i altruistes. Que potser per això que era altruista entre altes moltes coses, no va ser tingut en compte.
El document pel qui li pugui interessar:
http://ves.cat/axcI
Que tinguis un bon dia Josefa.

J

Josefa Morón

IGUALADA

23 de març 2011.09:44h

Respondre

Hola Josep. M. Que tu tinguis un ego solidari no vol dir que l’Aymamí i cia. el tinguin. Escoltar al ciutada!!!???.

És un exercici massa dur per aquells que sempre s’han escoltat a ells... Llegir més mateixos. Ei!!! que parlo de l’Entesa, és a dir que la tinenta d’alcade més del mateix.

Si recordes ICV va organitzar fa unes tres setmanes una trobada per recollir propostes de la ciutadania a l’Espai Cívic Centre. Tot un èxit de participació: una cinquentena de persones, els 10-15 adherits -han de fitxar-, els 10 ”amics” els 20 arrosegats amb cotxe a la porta, esmorzar pagat, i elogis, apludiments i el que calgui. La resta els que va fer venir el partit de BCN per ”dinamitzar” i donar-li seriositat a la ”trobada”.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

23 de març 2011.08:51h

Respondre

Em segueixo preguntant, perquè ara si escoltaran al ciutadà, quan durant tota la legislatura no ho han... Llegir més fet:

http://aqualata.wordpress.com/2011/03/02/aixi-es-com-el-sr-aymami-enten-la-democracia/

http://aqualata.wordpress.com/2011/03/02/document-de-presentacio-de-les-firmes-per-les-zones-blaves-a-l%E2%80%99ajuntament-%E2%80%93-per-si-hi-hagues-algun-dubte/

En la web hi ha un vídeo d’en Xavi Figueres en que es reitera en les Zones Blaves tal qual (fil per randa), per tant crec que aquesta mentalitat de no escoltar a ningú, encara es vigent en aquests moments.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.