TORNAR

Joan Tardà exigeix a La Llacuna "eleccions immediates" per la independència

El diputat presenta el full de ruta de la formació republicana

politica
Dimecres, 26 novembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El diputat Joan Tardà, una de les veus més conegudes entre els representants catalans al Congrés, va visitar La Llacuna, on va explicar com veu el procés cap a la independència

Amb la presènciadel diputat republicà a Madrid, Joan Tardà, el passat dissabte a La Llacuna es va fer un esmorzar de treball, dins la campanya “Crida a un nou país: la República Catalana”, organitzat per ERC Anoia. Davant una cinquantena de militants i simpatitzants d’Esquerra, Tardà va parlar del full de ruta marcat per ERC cap a la independència, demanant “eleccions ja per a iniciar l’última fase del procés per parir la República”.

 

Unes 50 persones van acompanyar al diputat

ERC està iniciant a nivell nacional, la campanya “Crida a un nou país”, el full de ruta cap a la independència, amb un manifest en què es defineixen quatre compromisos programàtics basats en eleccions constituents; en un govern de concentració per a la transició nacional; en un referèndum sobra la nova Constitució i la culminació del procés d’independència, i la república catalana. En aquest sentit, Tardà va poder donar el seu punt de vista sobre aquests compromisos, assegurant que és l’única manera d’assolir una república catalana amb plenes garanties. Els assistents a l’esmorzar també varen poder intercanviar opinions amb el diputat, i resoldre els dubtes polítics i socials que van plantejar.


1 Comentaris

j

joan

lgda

30 de novembre 2014.18:26h

Respondre

Sr Tarda, a mes a mes de sopar de franc, a costa de les innocents bones persones, a la seva dissertació ”tipo Beppe Grillo”, , va explicar al ”concurrit públic”, el cas del seu company de... Llegir més partit, Joan Rodríguez.

L’exregidor cubellenc d’ERC Joan Rodríguez Serra ha estat condemnat a sis anys i mig de presó per tres delictes d’abús sexual a menors. La sentència d’un dels jutjats penals de Vilanova considera provat que Rodríguez, que ja no forma part del partit republicà, va abusar de tres menors d’entre 12 i 14 anys, d’un d’ells repetidament. Com es recordarà, Rodríguez va ser també conseller comarcal i president d’ERC al Garraf, i professionalment dirigia un centre d’acollida de menors a Vilaseca, del qual va ser apartat.

El primer abús es va produir el setembre del 2007, quan va treure el pantaló i va tocar els genitals a un noi de 14 anys, Jordi, aprofitant-se, segons la sentència, “de la gran admiració” que el jove li tenia. Aquest abús es va repetir l’estiu de 2008 a la piscina. Ho va tornar a provar el 2010, segons el jutge, però el jove aquest cop es va moure per impedir-ho. Després de presentar denúncia i declarar davant del jutge, JORDI ES VA SUICIDAR el gener de 2011. La sentència, però, no considera provat que aquest suïcidi sigui conseqüència dels fets anteriors.

Sr Tarda, no sent VERGONYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.