TORNAR
PUBLICITAT

Jordi Cuadras vol posar tobogans gegants i un amfiteatre al Parc de Valladura

Igualada Som-hi proposa una transformació de tot el solar i dotar l’oest d’Igualada d’un gran parc urbà

politica
Diumenge, 21 maig 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El candidat Jordi Cuadras ha presentat una proposta per ampliar el Parc de Valldaura. "Es tracta d'un projecte que Igualada Som-hi proposa per obrir un nou pulmó verd en aquell espai municipal ara en desús amb tobogans gegants i un amfiteatre per fer-hi actes culturals".

La transformació anirà des de la Ronda de Fàtima fins el Torrent de l'Espelt paral·lel a la Residència Pare Vilaseca i el ViuB2. Jordi Cuadras afirma que "proposem una transformació de tot el solar perquè esdevingui la continuació del Parc de Valldaura i dotar l'oest d'Igualada d'un gran parc urbà. Si guanyem les eleccions del 28 de maig, tot aprofitant el desnivell del terreny, hi farem un amfiteatre amb grades perquè pugui acollir actes".

A més d'aquesta proposta, Igualada Som-hi també porta al programa ubicar un espai de barbacoes i pícnic a l'actual Parc de Valldaura i també a la pineda del camp de Can Busqué del barri de Montserrat.

Pel que fa als parcs de la ciutat, una altra proposta és la de reobrir els quioscos ara tancats dels parcs de l'Estació, el Garcia Fossas i les Comes perquè siguin espais de venda de beguda i menjar, però que també Wifi i espais de recàrrega del telèfon mòbil, que promocionin el comerç del barri i que ofereixin activitats de conscienciació verda relacionades amb el reciclatge o les bicicletes.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.