TORNAR

El PSC de Vilanova del Camí presenta les propostes per facilitar l’accés a l’habitatge

Noemí Trucharte es compromet a crear una Oficina Municipal de l’Habitatge i a ampliar el parc d’habitatge públic del municipi

politica
Dissabte, 20 maig 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El PSC de Vilanova del Camí ha presentat les seves propostes del programa electoral per fer front als problemes d'accés a l'habitatge.

Noemí Trucharte, alcaldessa i candidata a la reelecció ha explicat "que treballarà en diferents vies per ampliar el nombre d'habitatges públics del municipi i per facilitar l'accés a l'habitatge als col·lectius amb més dificultats".

Una de les mesures proposades és la creació d'una "Oficina Municipal de l'Habitatge que pugui crear, per exemple, una borsa d'habitatges per llogar. Un espai que pugui servir per posar en comú l'oferta i la demanda amb el suport municipal a totes les parts".

També es contempla la creació d'ajuts a la rehabilitació de pisos buits que es posin a lloguer assequible. "Per al conjunt de la ciutadania, aquesta oficina servirà per assessorar i facilitar els tràmits de diferents ajuts i subvencions en matèria d'habitatge".

Crear més pisos municipals també serà un dels objectius principals, amb el propòsit de "destinar-los a habitatge dels col·lectius que sovint tenen més dificultats per accedir-hi com joves, famílies monoparentals o gent gran".

Noemí Trucharte assegura que "trucarem a totes les portes per tal de demanar recursos i ajudes per crear més habitatge". I mentre aquests recursos arriben, Noemí Trucharte remarca que "al govern de Vilanova no ens hem quedat de braços creuats" i recorda la recent compra d'un bloc de sis pisos al carrer Girona, al barri de la Pau del municipi.




0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.