TORNAR

Jordi Riba manifesta que "fiscalitzarem el govern de CiU"

”No és el resultat que volíem” admet el candidat Jordi Riba

politica
Dimecres, 27 maig 2015. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després dels resultats de diumenge, Socialistes d'Igualada es plantegen ara com "alternativa d'esquerres al que serà un govern de dretes en mans de CiU, amb una oposició fiscalitzadora però també participativa i aportant idees per a la ciutat". També asseguren que "se seguirà treballant perquè l'Ajuntament d’Igualada sigui sensible a les necessitats de tots els igualadins i de tots els barris de la ciutat".

La candidatura de Socialistes d'Igualada (PSC-CP) ha fet balanç dels resultats de les darreres eleccions municipals a la ciutat. La formació ha rebut prop de 2.000 vots, concretament 1.981, un resultat que el candidat Jordi Riba valora "primer de tot, agraïnt a aquests dos-mil igualadins i igualadines que ens han fet confiança i, en segon lloc, hem de dir que, evidentment, no és el resultat que volíem perquè ens quedem amb tres regidors". Tot i això, "hi ha punts positius" i el partit assenyala el fet que, en aquests comicis i tot i les dificultats, els Socialistes han aconseguit 500 vots més que en les eleccions europees de fa només un any així com un millor resultat respecte les eleccions autonòmiques del 2012, el que entenen que és potser un inici, "tot i que lleuguer", de la recuperació electoral. Cal "preparar-se amb força per a les municipals de l'any 2019"  i apunten que "treballarem per fer possible el canvi cap a l'esquerra a la ciutat i representar aquest canvi". Riba promet "fiscalitzar d'a prop a CiU".

Jordi Riba, en la presentació de la candidaturaEls Socialistes volen felicitar a CiU per la majoria absoluta assolida en aquestes eleccions tot i que, com explica Riba, "considerem indispensable fiscalitzar la seva acció de govern i ens comprometem a vetllar per evitar que l'equip de govern faci i desfaci unilateralment, aprofitant que no necessita suports, sense dialogar ni tenir en compte les diverses realitats de la ciutat. Serem escrupolosos i denunciarem qualsevol mala praxis".

Per tot plegat, els Socialistes d'Igualada estan decidits a seguir el camí de la recuperació endegat en aquesta campanya electoral: "en aquest mandat que està a punt de començar fem una clara aposta per la reactivació i regeneració del partit, amb l'objectiu de respondre a les expectatives i necessitats dels nous votants, dels que ja ens votaven i també de les persones que no ens han votat per tal de recuperar la seva confiança i suport", afirma el candidat Jordi Riba.

 


2 Comentaris

T

The Times They Are A-Changin'

Igualada

28 de maig 2015.15:43h

Respondre

Ho deia Bob Dylan fa cinquanta anys i milers i milers de votants aquest 24M. Els temps canvien i ”o be aprens a nedar o t’enfonsaras com una pedra”. Jo vaig votar Jordi Riba, perquè era Jordi... Llegir més Riba, encara que m’incomodava força que al mateix temps votés PSC. Però la democràcia és precisament això, elegir, i massa sovint elegir la menys dolenta de les opcions. No soc qui per aconsellar Jordi Riba i bona part de la seva candidatura que considero gent magnífica, però la motxilla socialista pesa massa, te masses contraindicacions en una societat que canvia a gran velocitat. El PSC s’ha quedat en general fossilitzat enmig d’un debat d’alta política com és el futur de Catalunya com a nació. Estar primer amb un peu a cada vora per por de triar és una molt mala política que ja hem vist els resultats. I sumar-se després als unionistes tipus Societat Civil Catalana i PP ha estat un suicidi. Han de revisar a quina banda del procés estan. Han de demostrar si son valents o s’arronsen davant dels grans reptes, davant dels moments històrics. ICV els hi ha demostrat sobradament com es fa per arribar ràpidament a una irrellevància completa, desapareguts quan han anat sols i marginats en les llistes quan han anat en coalició. Sr Riba, per acabar, va guanyar de llarg el debat dels candidats, no hi havia color. Però vostè i una bona colla del PSC han de trobar encaix en un entorn polític trempador que aprofiti el seu indubtable talent, no l’actual espiral socialista deprimida i esperugida.

J

Joan Giner ITV "el Gineret"

Igualada

28 de maig 2015.07:55h

Respondre

Sí.. sí ara moltes promeses.... quan es mor el combregaren.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.