TORNAR

Josep Centellas tornarà a encapçalar la llista 'Alternativa pel Canvi' a Castellolí

La configuració de la llista ja està avançada i entre els valors de la formació destaca el benestar dels veïns

politica
Divendres, 4 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Amb Josep Centellas al cap davant, Alternativa pel Canvi torna a presentar-se a les eleccions municipals del proper 22 de maig a l’Ajuntament de Castellolí. Amb la confecció de la llista molt avançada, aquesta formació política ja ha començat a treballar per preparar el programa electoral que presentarà enguany.

Josep Centellas

Segons ha anunciat el partit, la formació seguirà la línia dels anys anteriors: 'Els principis d’ApC seran el treball, la transparència i l’honestedat municipal, i per damunt de tot el benestar dels veïns i veïnes, escoltant i governant per tothom'

Per tal de redactar aquest programa, Alternativa pel Canvi comptarà amb la implicació d’un ampli segment de la població de Castellolí, que aportarà les seves idees i inquietuds per als propers quatre anys. Properament es farà l’acte oficial de presentació de les persones que formaran part de la candidatura i més endavant, ja en campanya electoral, la presentació del programa

electoral.


3 Comentaris

J

Josep

Igualada

10 de març 2011.17:22h

Respondre

Marta, això que fas, a vegades te un risc important. Saps que hi ha un refrà català que diu: val mes voig conegut que savi per coneixer?

D

Daniel

5 de març 2011.21:02h

Respondre

Felicitats al Josep i a la resta de gent que treballa pel canvi real a Castellolí. Endavant i Sort!

M

Marta L.

4 de març 2011.20:15h

Respondre

Me n’alegro! Castelloli necessita un canvi, i el Josep, tot i que no el conec personalment, sembla una persona seriosa i preparada.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.