TORNAR

Josep Rull i Joan Bonanit, convidats a la jornada de portes obertes de JxCat a Igualada

politica
Divendres, 17 setembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Al costat de la seva seu inaugurada fa uns pocs mesos, Junts farà una jornada de portes obertes la setmana vinent. La formació vinculada al President Carles Puigdemont portarà a Josep Rull.

El dissabte 25, a partir d'1/4 de 7, la Plaça Pius XII serà l'escenari d'una jornada de portes obertes que impulsa Junts Igualada. Durant dues hores es desenvoluparan diferents xerrades. Primer parlaran membres de la Joventut Nacionalista de Catalunya, després serà el moment de presentar el llibre de l'activista Joan Bonanit i finalment es farà la conferència 'Present i futur' a càrrec de l'Honorable Conseller Josep Rull.

La introducció a l'acte anirà a càrrec de l'executiva local de Junts. A 2/4 de 7, parlaran els tres membres convidats de la JNC: Àlvaro Clapés-Saganyoles, Ariadna Urroz i Laia Barberà. A les 7, el conegut Joan Porras, o Joan Bonanit, presentarà el seu llibre 'Història d'un crit', amb la introducció del periodista Josep Maria Solé i Puig. A 3/4 de 8, torn per a Josep Rull, un dels consellers que va organitzar l'1-O en una àrea clau, territori. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.