TORNAR

Els joves de l'ANC proposen donar el nom de Lluís M. Xirinacs a un espai públic d'Igualada

Es tractaria del nou carrer obert entre la plaça de Cal Font i el carrer del Clos

politica
Dimecres, 19 agost 2015. 10:28. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Joventut i República era el títol que presidia l'acte organitzat per l'ANJI (Assemblea Nacional de Joves Independentistes) de l'ANC d'Igualada. L'objectiu: manifestar el compromís dels més joves davant el procés cap a la República catalana i, alhora, anunciar el propòsit de treballar a favor de donar el nom de Lluís M Xirinacs a l'espai obert entre la Plaça de cal Font i el carrer del Clos.

En els parlaments, Martí Claret, representant de l'ANJI ha exposat allò que volen aportar els joves al procés, enumerant tot una sèrie de coses que cal capgirar en la societat actual i anunciant la proposta de posar el nom de Xirinacs al nou espai igualadí. Ernest Argemí, president de l'Assemblea Territorial de l'ANC, ha valorat la importància del compromís dels joves en el moment extraordinari del nostre país.

Antoni Dalmau ha acabat l'acte amb un parlament dedicat a la figura de LM Xirinacs abundant en la influència tan important en els joves igualadins de finals dels anys seixanta i els primers dels setanta.

Xirinacs, remarcà Dalmau, que va ser ferment per als de la seva generació, avui és un exemple i un referent molt valuós per als joves i per a tothom en el moment que vivim i que, ell malauradament, s'ha perdut.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.