TORNAR

Junts per Piera denúncia el malbaratament d'aigua per part de l'Ajuntament de Piera

politica
Divendres, 26 gener 2024. 10:05. Anoiadiari.
D'un cop d'ull

El grup municipal Junts per Piera ha denunciat en un comunicat que ha fet públic aquesta setmana "una actuació negligent per part del govern" sobre el malabaratament de l'aigua. 
Els denunciants demanen explicacions i diuen que faran la comunicació pertinent a l'Agència Catalana de l'Aigua. 

El comunicat comença posant en context la situació de sequera "És del tot conegut que ens trobem immersos en un període d’excepcionalitat per sequera que comporta series restriccions d’aigua en els usos urbans per a municipis en estat d’excepcionalitat com és el cas de Piera. A més, tot sembla apuntar que a principis de febrer entrarem en fase d’emergència".

En aquest context, el grup denuncia que "sembla que a Piera no falta aigua, ja que l’equip de govern format pel PSC i ERC es salta i incompleix totes les restriccions, desobeint a la Generalitat i es dedica a fer la neteja dels carrers del municipi amb aigua potable. Molts veïns han pogut comprovar com en els principals carrers de la Vila s’han netejat diverses vegades amb mànegues connectades directament a la xarxa d’aigua potable".

A més afegeixen que "Es tracta d’una actuació del tot negligent per part del govern de Piera. Les administracions públiques haurien de ser les primeres a donar exemple i no fer allò que precisament posa en risc als serveis mínims i indispensables per als seus ciutadans com és en aquest cas l’aigua".

Des de Junts per Piera demanen públicament "explicacions a l’alcaldessa i als regidors de les àrees de medi ambient i de neteja viària i també exigim la depuració de responsabilitats davant aquest fet tan greu que tan sols pot ser qualificat de negligent. També farem la comunicació pertinent a l’Agència Catalana de l’Aigua per tal que prengui les mesures pertinents".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.