TORNAR

Laura Borràs, a l'estrena de la seu de Junts per Catalunya a Igualada

Francesc de Dalmases, diputat al Parlament, va acompanyar la flamant candidata de Junts

politica
Dissabte, 12 desembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La número u de Junts per Catalunya en el cartell electoral, no perd mai l'ocasió de visitar una ciutat amb la que té una gran vinculació familiar. L'agrupació de Junts, constituïda fa unes poques setmanes, la va convidar a la seva seu.

Laura Borràs i Francesc de Dalmases, a la seu igualadina FOTO: twitterFa tot just dues setmanes, Laura Borràs era proclamada candidata a la Presidència de la Generalitat de Catalunya. La barcelonina, casada amb l'igualadí Xavier Botet, va ser aquest dijous a la inauguració de la seu de Junts a l'Anoia, al carrer Santa Maria de la capital comarcal. Borràs va tenir un record per als exiliats i els presos polítics en la xerrada amb els presents i es va comprometre a seguir lluitant per la independència.

La flamant candidata va venir acompanyada de Francesc de Dalmases, un altre membre de Junts per Catalunya, amb qui ha treballat aquests darrers anys al Parlament. Van canviar impressions de manera distesa amb els militants de la formació, que es va estrenar fa poc més d'un mes a la comarca i que té com a presidenta comarcal a l'igualadina Xènia Guàrdia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.