TORNAR

Marc Bernáldez serà el número u de la llista d'ERC a Vilanova del Camí

La seva candidatura obté el 85% del suport a les primàries

politica
Dimecres, 20 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els republicans presentaran una llista amb cares noves al municipi vilanoví. ERC Vilanova va aprofitar l'assemblea per renovar la seva junta.

Aquest dilluns, ERC Vilanova del Camí va celebrar una assemblea en la qual es va escollir el candidat per a l'alcaldia del municipi en les properes eleccions municipals del 26 de maig. La votació va tenir lloc a la seu local d'ERC que la formació ha inaugurat recentment al municipi. Marc Bernàldez i Domingo, de 32 anys i fill de Vilanova del Camí, va ser escollit pels militants del municipi amb un 85% de vots a favor, per encapçalar la llista. L'elecció "suposa una continuïtat al treball renovador que l'equip d'ERC Vilanova del Camí està portant a terme"! i que ara, amb en Marc Bernàldez i Domingo al davant, donarà inici a la seva Campanya Electoral.

El candidat explicava els motius que l'han portat a presentar-se i expressava que afronta el repte "amb molta il·lusió". També que que la seva candidatura estarà "exempta de personalismes i que totes les decisions a prendre seran consensuades per tot l'equip", del qual pensa fer-ne de portaveu. La formació va aprofitar la mateixa assemblea per fer un canvi en la seva executiva, en la qual es van modificar els càrrecs de secretaria d'organització i secretaria local. Així doncs l'executiva local queda de la següent manera: encapçalada per David Roig a la presidència; Ramon Conesa, Secretari de finances; Ester Camacho, Secretària d'organització i Secretària de la dona; Glòria Vilà, Secretària de política municipal; Laura Pérez, Secretària d'imatge i comunicació i Montse Valentí, Secretària de l'executiva de la Secció Local. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.