TORNAR

Marc Castells figura com a firmant a la carta que demana empara de l'ONU

L'han signat 150 càrrecs electes i s'ha enviat a organismes internacionals

politica
Dijous, 6 novembre 2014. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El document, que es farà arribar a les màximes institucions, com la ONU o la OSCE, demana que es garanteixi el dret de la ciutadania de Catalunya a decidir el seu futur

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, és un dels 150 càrrecs electes que ha firmat una denúncia internacional contra l'Estat espanyol. Entre aquests signants hi ha ha gut càrrecs electes de diferents institucions del país com ara ajuntaments de capitals de comarca, consells comarcals i diputacions , de les Corts espanyoles i del Parlament Europeu.

El document vol posar en coneixement dels organismes internacionals que les institucions catalanes han emprat "totes les vies legals per poder celebrar un referèndum o consulta sobre el futur polític de Catalunya, incloent l'opció de la independència" i remarca "la manca de voluntat política per part del govern espanyol per establir marcs de diàleg i negociació". L’escrit demana a les Nacions Unides, al Parlament Europeu, a la Comissió Europea, al Consell Europeu i a l’Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) que "portin a terme totes les actuacions necessàries per garantir que la ciutadania de Catalunya pugui decidir democràticament el seu futur polític". Per a demanar-ho, s'empara en l'aplicació dels principis democràtics que inspiren la Carta Fundacional de les Nacions Unides i en els posteriors tractats internacionals que garanteixen els drets dels pobles a decidir el seu futur polític.


2 Comentaris

m

montserrat

Igualada

8 de novembre 2014.17:11h

Respondre

Joan, no t’has plantejat que poser sou vosaltres els que feu el ridicul, tots aquest que no troveu res ben fet, que només parleu de fum, fum, fum, de voler que plegui la sra. Chacón, etc.etc. . A... Llegir més vegades he arrivat a pensar que sou la mateixa persona, o com a molt el mateix grupet.

Per molt que es vagi en contra, sempre hi ha alguna cosa que els demés deuen fer be, però vosaltres ni aigua a l’enmic.

Sort n’hi ha que a pesar de vosaltres la ciutat va tirant endevant, que si fos per aquesta colla vostra no es fría res, ja que a part de criticar el que fan els demés dubto que sigueu capaços de fes res de profit per vosaltres sols.

Ah!!! i demà a votar Si-Si

j

joan

igd

8 de novembre 2014.13:40h

Respondre

Pro el Castells, firma ? ho simplement mira la camara.
El afany de protagonisme, de aquest noi, el fa ser ridícul, molt sovint!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.