TORNAR

Marcel·lí Martorell encapçala la llista de CiU a Capellades

L'acte de presentació de la candidatura es va dur a terme al Molí Paperer del municipi

politica
Divendres, 18 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'alcaldessa del municipi, Anna Ma Sánchez, no es manté com a cap de llista de CiU a Capellades ja que 'vol dedicar-se més a la seva faceta professional', va assegurar Marcel·lí Martorell. En l'acte de presentació de la seva candidatura, que va acollir unes 150 persones, Martorell va desgranar els propòsits en quant als conceptes que té previst desenvolupar durant la seva legislatura. L'alcaldable va sintetitzar que té '66 dies per treballar dur per aconseguir el govern, ja que no hi ha res segur'.

Per ara, CiU 'ocupa la centralitat política' de Capellades, i Marcel·lí Martorell va assegurar, davant de la sala plena del Museu Molí Paperer, que lluitaria per 'revalidar i ampliar aquesta centralitat', i és que, per ara, al municipi 'no hi ha cap partit que pugui ocupar el lloc central a l'Ajuntament'.

Martorell va definir la propera legislatura amb tres adjectius: experiència, joventut i renovació'. Així mateix, va referir-se als espais que, segons CiU, havien de seguir sent prioritaris: l'educació i l'economia i l'austeritat. Els conceptes que van quedar subratllats per l'alcaldable són l'honestedat, l'humilitat, el diàleg i la comunicació, el lideratge i l'actitud proactiva de l'alcalde.


3 Comentaris

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

10 d'abril 2011.16:21h

Respondre

Marcel·lí,
Tot el meu recolzament, les vegades que hem compartit idees, han sigut molt satisfactòries per ambdós, llàstima que l’Anna no segueixi amb d’intensitat que ho feia, però se que... Llegir més ho faràs be, ets una persona molt legal. Gràcies també per les teves sempre molt assenyades opinions.
Serà un alcalde del nou model, administrar be, ajudar i apartar-se de la fotografia.
Una abraçada.
Josep M.

J

Joan Martorell i Font

Principat d'Andorra

9 d'abril 2011.15:12h

Respondre

Tens raó Raquel,fins i tot de vegades jo no el crec.Però t’has cregut mai a cap polític? Tens raó que l’Ana es molt estimada.Tens raó de que el Marcel.li es una persona que se anat fen... Llegir més dintre del partit. En el que no tens raó es que és un error,sino un encert, perquè això equival sobre tot molta experiencia, cosa que desde les primeres eleccions a Capellades l’any 79 cap primer de llista de qualsevol partit ha tingut.Segurament la meva opinió no es objectiva, donçs soc el seu germà,però també la vull expresar.
Per cert, no se quina Raquel ets.Tant costa posar el cognom?

R

Raquel

Capellades

18 de març 2011.08:21h

Respondre

Greu error de CiU. El Marcel·lí és el típic que ha anat pujant graons a nivell de partit, però molta gent no se’l creu. Penso que és una equivocació perquè l’Anna és una persona molt... Llegir més més estimada al poble.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.