TORNAR

Maria Enrich dimiteix de l’Ajuntament d’Igualada

La socialista fa efectiva la seva dimissió, que es deu a motius personals, en el ple de l’Ajuntament

politica
Dimecres, 27 juliol 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’exregidora de Cultura i Festes va renunciar al càrrec després de 4 anys i mig a l’Ajuntament en el ple protagonitzat pels crits dels manifestants a favor de la sanitat pública. La socialista Maria Enrich no va fer públic el seu comiat davant de l’alcalde, ni dels regidors i les regidores, ja que el grup del PSC va abandonar la sessió plenària en senyal de protesta davant l’equip de govern, que va impedir que el públic hi accedís.

Maria Enrich

Maria Enrich va entrar a l’Ajuntament l'any 2007 per formar part de l’equip d’Entesa per Igualada i ocupar la regidoria de Cultura i Festes. La socialista va declarar, aquest dimarts a la nit, que renúncia al càrrec ‘per motius personals’ i va avançar que ha decidit no seguir amb la carrera política ‘després d'una reflexió prèvia', i que ha estat una decisió 'meditada’.

L’exregidora va assegurar que, durant tot el mandat, considerava haver actuat amb ‘responsabilitat i amb tota la disponibilitat’ de la que ha estat capaç. Així mateix, va explicar que ‘els últims quatre anys de mandat de l’Entesa van ser intensos, i vaig poder treballar per Igualada’.

Maria Enrich agraeix el suport de l’Entesa

Jordi Aymamí, l’exalcalde d’Igualada, va rebre els agraïments de Maria Enrich, que el va definir com el seu ‘gran mestre polític’. Per altra banda, també va donar les gràcies a tot l’ajut rebut per part dels membres de l’Entesa i, des de les passades eleccions, per part de Jordi Riba i els altres representants al consistori, ‘per haver entès la decisió que he pres’.

Per últim, Enrich va recordar que la legislatura havia estat una època de ‘bones coneixences i amistats, des de les entitats, els mitjans de comunicació fins els tècnics i els regidors’. De tot plegat, ‘me n’enduc un bon record’, va cloure.

‘El PSC s’ha de reforçar’

Joaquim Roca passarà a ocupar la cinquena posició dels socialistes a l’Ajuntament, fins ara ocupada per Andreu Boixadé -que seurà a la quarta cadira socialista-. En referència a això, Enrich va declarar que ‘el partit socialista s’ha de reforçar amb gent jove, i el Quim Roca té potencial’.


13 Comentaris

i

igualadi

Igualada

28 de juliol 2011.14:01h

Respondre

Gerard, dius que ”evidentment” el nou equip de govern no té gaire sensibilitat per la cultura. Hem podries dir en que et bases?

M

Mònica

Igualada

27 de juliol 2011.20:03h

Respondre

Molta sort Maria! I gràcies per la teva tasca a l’Ajuntament!

M

Martí

Poble Sec

27 de juliol 2011.18:53h

Respondre

Ai, que costen de pair les derrotes...en tot cas, bon vent, senyora.

Entre tots ha quedat un bon forat i aquí no aixecarem el cap en anys...

C

Cristina

27 de juliol 2011.16:20h

Respondre

Totalment d’acord amb el comentari d’en Carles

j

jaume ramentol esteban

igualada

27 de juliol 2011.15:53h

Respondre

dedicat el Carles
Tothom te dret de baixar del tren quand li sembla el compromis es del partit no de les persones en quand les llistes no son obertes.
En tot cas sempre es mes rendible intenta... Llegir més ofendre que respecta.I exigi que dona la cara.
Es una pena.que i farem...

C

Carles

IGD

27 de juliol 2011.14:28h

Respondre

Es increïble. Si haguessin guanyat les eleccions els socialistes, el sr. Aymami i la Sr. Maria Enrich haguessin dimitit? És evident que la resposta es no. I clar ser-hi a la oposició, és... Llegir més rebaixar-se, no va amb ells. No volem perdre el poder. El que volen es manar i s’acabat. És molt trists tot això. Després diuen que hi ha desafecció política. Aquestes actituds són insults a la política, a la gent que els hi ha votat.

A

Antoni Morros Castelltort

Igualada

27 de juliol 2011.14:04h

Respondre

Hola Joaquim,
Que tinguis molta sort i pensa que ,des de l’oposició, també es pot treballar per la ciutat. Davant teu hi tens adversaris polítics i no pas enemics, com ja saps. T’ho diu un que... Llegir més ja va passar per l’Ajuntament i mai va considerar ser enemic de ningú ni crec l’hagin considerat enemic de ningú.

A

Antoni

Igualada

27 de juliol 2011.11:32h

Respondre

És cert, jo crec que ha fet una bona feina, malgrat penso que s’hauria d’haver quedat. L’oposició també és digna i es necessita el contrapunt. Ignoro si el nou govern té o no gaire... Llegir més sensibilitat per la cultura com diu el Gerard, el que sí em preocupa realment, és que el pacte de CiU i PP a la Diputació (on hi ha el Marc Castells) impliqui deixar a mans del PP el Departament de Cultura, un dels departaments que més relacionat està amb els Ajuntaments.

j

jaume rodriguez enrich

igualada

27 de juliol 2011.10:46h

Respondre

Per un Enrich sap greu que una Enrich no estigui en el Govern Municipal. En tot cas si es pere donar pas els mes joves felicitats per el exemple.
Pero continua treballant per Igualada es el que la... Llegir més nostre Ciutat necessita Gracies.

M

Marisol

Igualada

27 de juliol 2011.10:26h

Respondre

Maria, gràcies per tota la feina feta però sobretot pel tarannà de senzillesa i professionalitat. Que disfrutis de la nova etapa!

G

Gerard

Igualada

27 de juliol 2011.08:36h

Respondre

La Maria Enrich tindrà les seves coses -com tothom- però ha demostrat ser una persona honesta, pencaire i ha aportat coses noves durant el temps que ha estat a l’ajuntament. Evidentment el nou... Llegir més equip de govern no té gaire sensibilitat per la cultura ni per res que s’hi assembli. Gràcies Maria, per la tasca realitzada. Estic convençut que els teus nous projectes professionals seran un èxit.

N

Núria

IGUALADA

27 de juliol 2011.07:54h

Respondre

Sembla ser que ara toca una altre etapa.Endavant!
Penso que pots marxar contenta i amb la moxil.la carregada. Sens dubte has fet molt bona feina per Igualada, malgrat el que alguns pensin, no sempre... Llegir més plou a gust de tothom, veritat?.
Per a mi,has estat una política, clara, honesta i transparent que ha dignificat i ha millorat molts àmbits de la cultura igualadina.
Gràcies per tota la feina feta.

M

Marc

Igualada

27 de juliol 2011.07:06h

Respondre

Igualada no recordarà la teva no feina a l’ajuntament, que tinguis sort amb les teves noves tasques.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.