TORNAR

Més de 4.400 anoiencs podran votar en les consultes populars d'aquest diumenge

Se celebraran a Calaf, Pujalt, Sant Pere Sallavinera, Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós i Montbui

politica
Divendres, 8 abril 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El 10 d’abril se celebra una altra onada de consultes populars sobre la independència. Si bé questa vegada la consulta de Barcelona copsa l’atenció general, 6 municipis de l’Anoia també obriran les urnes a tots els ciutadans majors de 16 anys que vulguin participar en la consulta popular sobre la independència. La coordinadora Alta Segarra Decideix ha organitzat la consulta en 5 pobles de la zona: Calaf, Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Pujalt i Sant Pere Sallavinera. Per la seva banda, els ciutadans del nucli antic de Montbui i altres zones del municipi també podran votar en les consultes organitzada pel col·lectiu Montbui decideix.

Taula Rodona d'ASDecideix

Jornada de vot anticipat a Montbui

Un total de 4.458 anoiencs podran votar en les consultes populars sobre la independència, 3.718 a l’Alta Segarra i 740 a Montbui. Les dues coordinadores mostren particularitats, la primera perquè s’ha organitzat conjuntament en els cinc municipis i la segona perquè només contempla els habitants del nucli antic de Montbui i les zones de Coll del Guix, El Saió, La Mallola i Les Masies.

La coordinadora de Montbui es mostra optimista, en les dues jornades organitzades per a l’ocasió ja s’ha recollit l’11% del vot anticipat i l’acte central, celebrat el passat 25 de març va ser un èxit de participació.

Suport en els municipis de l’Alta Segarra

Els Ajuntaments dels cinc municipis de l’Alta Segarra que comptaran amb consultes populars per la independència han aprovat una moció a favor de l’esdeveniment en les seves sessions plenàries. A més a més 19 entitats de la zona han donat suport a l’acte.

On anar a votar?

A Montbui la consulta se celebrarà a la llar d’infants Montxic de 9:00 a 20:00 i el dissabte dia 9 tindrà lloc la tercera jornada de recollida de vot anticipat a l’Ateneu de Montbui de 17:00 a 20:00h.

Pel que fa als pobles de l’Alta Segarra:

Calaf: Institut Alexandre Riqué de 9 a 20h

Calonge de Segarra: Local Social de Dusfort de 13 a 17h

Castellfollit de Riubregós: Local Social de 10-14h

Pujalt: Local social de 10 a 14h

Sant Pere Sallavinera de 12 a 17h

El dia 10, una festa

Per amenitzar l’acte i convertir la jornada de la consulta en una festa de la independència, els diferents municipis han organitzat actes lúdics per tal de fer ambient. D’aquesta manera a Montbui tindrà lloc una cercavila i els balcons del municipi ja estan guarnits amb senyeres i estelades. A la Plaça dels Arbres de Calaf hi haurà activitats durant tot el dia, tallers i espectacles infantils al matí, un dinar popular i actuacions musicals a la tarda.


2 Comentaris

C

Conxita Costa

El Bruc

9 d'abril 2011.12:39h

Respondre

Aquest cap de setmana al Bruc també es fa la consulta.
Més informació al correu:
elbrucdecideix@gmail.com

j

jaume rodriguez enrich

igualada

8 d'abril 2011.07:22h

Respondre

Catalunya sera independent o no será.
M agrada Catalunya

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.