TORNAR

Neix una nova candidatura independent a Montbui

Veïns amb Veu – Montbui es presentarà el proper 16 d’abril

politica
Divendres, 15 abril 2011. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Una vintena de veïns de Santa Margarida de Montbui presentaran el proper 16 d’abril una nova candidatura independent encapçalada per per Jesús Miguel Juárez Tamayo de cara a les eleccions municipals del 22 de maig. Amb el nom de Veïns amb Veu-Montbui, els seus impulsors qüestionen el model de ciutat de l’alcalde Teo Romero i consideren que no ha prioritzat l’ocupació i la formació.

Toni Mangut, un dels membres de la plataforma, critica la despesa feta i les dificultats per mantenir equipaments com el complex aquàtic Mont-aQua, de 7,5 milions, o bé el futur Centre Cultural MontÀgora, de 10 milions. En canvi, Mangut creu que el municipi de Catalunya amb un percentatge d’atur més alt (24,3% el febrer d’enguany) ha anat molts anys tard a l’hora de construir el polígon industrial dels Plans de la Tossa.

Antonio Guallo, regidor independent durant 12 anys i també membre de Veïns amb Veu, considera que l’ajuntament fa temps que fa populisme i no atén amb realisme les necessitats dels montbuiencs i montbuienques: ‘S’està fent una ciutat per aturats i jubilats, sense cap altre futur que les subvencions, però no es pot enganyar la gana per sempre’.

Veïns amb veu neix amb una vintena de veïns d’edat i perfil diferent, que preveuen autofinançar la campanya amb uns 600 euros. Diuen que també tindran presència al carrer i faran porta a porta per fer arribar el seu missatge a tot el veïnat. Fèlix Cerezo destaca que ells no s’han barallat per anar al capdavant de la llista, sinó que hi anirà la gent més jove i preparada. Conscients que no els hi serà fàcil entrar al consistori, són humils però optimistes. “Si guanyem hi perdrem, perquè hores destinades a coses personals passaran als afers de l’ajuntament”, afegeixen.

Ara per ara, doncs, Veïns amb Veu s’afegeix a la Plataforma per Catalunya (PxC), que també presentarà llista a Montbui, si bé la nova agrupació d’electors no comparteix les idees del partit encapçalat per Josep Anglada. Totes dues candidatures esperen obtenir o millorar el regidor d’ERC i el d’ICV, davant dels onze restants que ara suma el PSC liderat per Teo Romero, amb majoria qualificada.


38 Comentaris

x

xavier

montbui

23 de maig 2011.23:28h

Respondre

Gerard, quan ho faran?, perque no et preguntes, a tu mateix? que he fet jo per poder cambiar les coses al meu municipi? es molt facil, dir ”no esteu preparats, esteu desinformats,sou la plebe”,... Llegir més aqui no lluitem per uns ideals, si no per aguantar una crisis la cual el PSC de montbui, no te culpa, pero a 2 mesos vista, veurem si podem com ajuntament auto-finançarnos les obres, avui ja hi havia maquines parades, el que no crec es que el 20m hi habia diners i el 23m no, a que juguem.

una abraçada vei

G

Gerard

Montbui

23 de maig 2011.14:10h

Respondre

Els Veïns amb Veu han entrat amb un 15 per cent dels vots. És una bona estrena, el que demostra que a Montbui sí cal una oposició amb cara i ulls. Ara bé, crec que aquest grup es desinflarà... Llegir més ràpidament perquè ideològicament hi ha molta dispersió i inexperiència, i només el cap de llista pot aportar coses noves. Realment apart del Jesus Juarez, els altres d’aquest partit encara es pensen que faran política assamblearia com en els temps de la UPI, i això ja no és així. Si són constructius i seriosos tenen futur, si només volen fer crítica fàcil, no tenen res a fer. I si en el pitjor context possible per als socialistes no li han tret la majoria absoluta al Teo, quan ho faran ?

x

xavier

montbui

23 de maig 2011.13:40h

Respondre

felicitats veinssssssssssssssss.

U

Una Montbuienca

Sta margarida de Montbui

21 de maig 2011.13:35h

Respondre

Benet i oscar: que agosarada és la ignorància. hi ha moltes coses que no sabeu i viviu d’esquena al municipi, a la realitat que ens envolta.quina llàstima! jo de vosaltres m’ho faria mirar.....

x

xavier gamez

Montbui

19 de maig 2011.00:32h

Respondre

www.vvmontbui.com si yo tambe ;)

O

Oscae

Montbui

18 de maig 2011.11:58h

Respondre

Totalment d’acord amb tu Benet. Crec que el Xumi s’ha equivocat.

x

xavier gamez

Montbui

16 de maig 2011.14:44h

Respondre

Benet si vols saber les propostes del nostre grup, nomes tens que preguntar als 13 candidats de la nostra llista, gustosament t’ ho direm. Si vius a Santa Margarida de Montbui les tindras a la teva... Llegir més bustia, i si dius que algun membre de Veins amb Veu es poc fiable, em sembla que no coneixes suficientment el grup, i t’ has deixat portar per rumors, la teva opinio conta, amb aquestes opinions ens fa ser forts dia tras dia. Si Veins amb Veu no es el teu Grup, perfecte, pero deixa de intentar minar la nostra candidatura, perque no s’ aturara. Gracies

B

Benet

Montbui

16 de maig 2011.14:15h

Respondre

Falten cinc dies per a les eleccions i encara no he escoltat cap proposta d’aquest partit. Només critiquen. Ni tenen programa electoral ni tenen gaires idees, ni pel que sembla estan gaire units... Llegir més ja que hi ha uns quants, i no diré noms, que estan esperant un mal resultat per poder qüestionar als joves. És una llàstima perquè el Xumi és un bon element, però crec que s’ha envoltat d’alguns companys de viatge poc fiables.

O

Oscar

montbui

29 d'abril 2011.14:44h

Respondre

Jo opino igual, un nou grup sempre és una bona noticia. Però aquest grup d’amics estant tots units per una raó ser anti. Us convido a mirar la llista i veure quan són gent anti o rebotats.... Llegir més Certament hi ha algú que es salva com el Xumi. Jo vaig assistir a la seva presentació i torno a dir només atacs fàcils res seriòs. Molt diferent a altres opcions més seriosa com la Coral. Espero que els ciutadans de Montbui no llençin el seu vot i apostin per la politica seriosa.

E

Escander

Montbui

19 d'abril 2011.17:00h

Respondre

Anim VV vosaltres podeu!

A

Alex L.

Montbui

18 d'abril 2011.21:38h

Respondre

Pepe informate mejor, si eres de Montbui me sorprende tu comentario. Esta claro ni siquiera sabes quien hay en las listas. Te recomiendo acudas a la información existe o te leas este mismo... Llegir més artículo. Gracias y suerte.

P

Pepe

18 d'abril 2011.21:15h

Respondre

Vecinos con voz de Montbui es lo mismo que en Vilanova. Parece que la ultraderecha, que ya sabemos lo que ha hecho en Vilanova, quiere venir ahora a Montbui. Estamos apañados!!!

A

Alex L.

Montbui

18 d'abril 2011.19:25h

Respondre

Sincerament aquest grup desprèn bones vibracions. De poc serveix perdre el temps en venjances i molt poc confiaria jo en qui perdi el temps d’aquesta manera. També en qui creu aquest grup pensa... Llegir més així o insisteix amb el tema..

Respecte a les idees, crec que de nou és més intel ligent i lògic esperar a conèixer-les. Sentit comú per favor. Quan estiguin totes les idees sobre la taula el ciutadà les valorarà, aquí no competeixen persones o no ha de ser així. La política que imagino no és personalista. Parlem de projectes i formes de fer.

Gràcies a tots

C

Carles L.

Montbui

18 d'abril 2011.16:53h

Respondre

Endavant VV. Vosaltres si que sou l’oposició de veritat, i no com els d’ERC i ICV que estan quatre anys sense fer res i ara us volen treure la legitimitat de presentar-vos. A Montbui sempre... Llegir més guanyaran els socialistes presentin a qui presentin, però com a minim aquesta vegada ho hauran de suar.

R

Robert

Montbui

18 d'abril 2011.16:39h

Respondre

Xavier només demanar-te a tu i a tots els integrants de VV que ens ajudeu a enriquir la política fent contrast d’opinions i propostes. El jovent sempre ha de ser lluitador i revolucionari, però... Llegir més quan està liderat per gurús que només viuen per la revenja personal, malament.

x

xavier

montbui

18 d'abril 2011.16:05h

Respondre

Albert, et torno a dir, que t’ invito a que coneixis el grup, de totes formes no vull convencer a ningu per cambiar la seva forma de pensar, tots som de montbui, suposo que tots volem un montbui... Llegir més millor, i la teva opinio es respectable sempre i quan no enganyis a ningu. si tenim que parlar de altres partits politics, parlem-ne pero, TOTS han fet coses bones, i coses dolentes.

”Sou un partit anti, per què l’únic que sabeu fer és criticar el sou que guanya l’alcalde”. no estic d’ acord, el sou del alcalde de montbui es el que te, consulta el BOP del 29 de juny del 2010, creus que es un sou digne per un alcalde, jo crec que si, Tu que creus? ningu en Veins amb Veu Montbui ha dit que no es pagui aquest sou,sino que si realment es pot gestionar els diners publics d’ una altra forma, i si es imposible, que ho aclareixi el consistori de Montbui, no te que fer-ho Veins amb Veu.

Pablo quan dius ”ja us podeu preparar amics de montbui” que vols dir que tu no ets de Montbui? siusplau fes-me una aclaracio, perque jo et podria preguntar a tu PSOE i PSC es lo mateix, PSE-PSOE es lo mateix? crec que a pesar de les mateixes sigles, tenen idees diferents, o almenys ho sembla. Veins amb Veu montbui viu i pensa en Montbui, tu mateix dius Independents per Vilanova, i jo et dic has llegit la noticia?

Salut!!

P

Pablo Quesada

Montbui

18 d'abril 2011.13:25h

Respondre

Algú sap si aquest partit va de bracet amb els Independents Per Vilanova de’n Cividanes i Cia ? Si és així, ja us podeu anar preparant amics de Montbui.

A

Albert T.

Montbui

18 d'abril 2011.13:07h

Respondre

Xavier, només dic que no podeu justificar ideològicament la vostra candidatura barrejant persones tan diferents com el Xumi, la Susín o l’Antonio Aguayo. També em té sorprés que els de PxC... Llegir més Montbui tant us estimin. Suposo que deu ser per alguna cosa. Sou un partit anti, per què l’únic que sabeu fer és criticar el sou que guanya l’alcalde. Expliqueu el vostre programa sobre ensenyament, sanitat, seguretat o cultura però també com portarieu riquesa a Montbui. Em fa gràcia veure que els mateixos que critiqueu a l’administració, viviu d’ella majoritàriament.
També estaria bé que expliqueu si aneu de la mà dels Independents Per Vilanova. Si fos així, posem-nos tots els montbuiencs a tremolar. Realment aquests partits-submarins que apareixen com la gasosa abans de les municipals només són vàlids quan estan formats per gent amb idees i preparació. Penso que vosaltres teniu gent vàlida per criticar, però insisteixo, no veig cap membre de la vostra llista prou preparat per saber manar i crear riquesa a Montbui. Cap ni un. I ara més que mai necessitem un ajuntament amb persones preparades. Al PSC no cal que el descobreixi, perquè la figura del Teo és molt important i segurament ho continuarà sent. També hi ha ICV, que presenta una candidata molt més preparada que qualsevol membre de VV. També està CiU, que almenys garanteix influències a la Generalitat. En definitiva, que us felicitaré si la gent us tria, però crec que hi ha com a mínim tres partits que ho poden fer millor que vosaltres.

x

xavier

montbui

18 d'abril 2011.12:20h

Respondre

Albert, aquesta es la teva opinió, tan respectable com altra, e interessant.

Perquè dius que Veïns amb veu té odi del senyor Teo Romero? Perquè no dius que veïns amb veu qüestiona el model de... Llegir més gestió de l’ajuntament, com diu la noticia? Perquè no dius que tu tens odi a Veïns amb Veu, perquè desconeixes la realitat, i nomes fas cas de lo que et diuen altres? sé que son moltes preguntes, però m’ impacta que diguis que qualsevol membre d’ aquesta llista tingui odi al senyor Teo Romero, o jo nomes per simpatitzar amb aquest grup.

Veïns amb Veu té propostes, idees, i esforç comú per fer de Montbui un poble model, a l’igual que altres partits, es molt fàcil opinar sense saber, et dic un secret? també tenim Socialistes que parlen be de la candidatura de veïns amb veu i donen ànims, com també gent de tot el poble de Montbui, t’ invito a què coneixis el grup, i desprès facis les teves valoracions, i si tu no vols cap candidatura que no sigui la del Teo, d’ acord, cadascú que faci el que vulgui.

Salut!!!

A

Albert T.

Montbui

18 d'abril 2011.10:59h

Respondre

Quins interesos uneixen a PxC i VV a Montbui ? A PxC Montbui sí que parlen molt bé de VV, però aixo sembla que molesti a alguns membres de VV. Abans de res, felicitats a tots els que heu estat... Llegir més valents i us heu presentat a les eleccions. Però jo demanaria a tots aquests partits que es dediquin a parlar d’idees, propostes, programes, en lloc de conspirar i criticar sense ase ni bèstia. Penso que fer oposició no és facil, quan més de la meitat de la població sempre vota al mateix partit, però em sembla que per ser polític caldria una miqueta més d’esforç i d’idees. I sobre tot, em sembla que algú hauria d’explicar aquestes extranyas coalicions sense ideari. Per què surten ara tants partits independents per tot arreu sense ideologia ? Com poden anar a la mateixa llista excomunistes, exsocialistes i joves sense ideari clar ? La resposta és ben senzilla, els uneix una sola cosa: l’odi contra l’actual alcalde. Tots tenen comptes pendents amb el Teo i això la gent ho sap. Però quan és l’hora de votar, la gent mira i compara i és molt i dífícil imaginar-se un Montbui millor sense el Teo Romero i el seu equip al capdavant.

R

Ricard

montbui

17 d'abril 2011.23:54h

Respondre

FX en que la coral deberia ser la alcaldesa estamos de acuerdo seria una buena alcaldesa no lo pongo en duda, eso se decidira el 22 de mayo, quizas en lo del local del PSC podamos discutir, pero lo... Llegir més que queda claro, es que parece que cuando utilizas la palabra ”joven” junto a la frase ”falta de imaginacion”. tengo que no imaginar, como joven que soy, que estas diciendo:
”No me gusta que los jovenes opinen sobre los problemas de su entorno.”

Conozco ICV, Simpatizo con Veins amb veu, y creo que Coral estaria de acuerdo conmigo en que el palabra JOVEN y la frase ”falta de imaginacion” nunca deben ir juntas.

I

Isidre

Montbui

17 d'abril 2011.22:04h

Respondre

Jo, reto publicament i no estic en cap llista de les qué es presenten a Montbui, a un debat per explicar el perqué aquesta formació es presenta en aquestes eleccions. Ja ni ha prou de demagógia.... Llegir més Som sèrios?.

X

Xavi L.

Montbui

17 d'abril 2011.16:35h

Respondre

Jo no he vist esperit venjatiu en absolut, En tot cas utilitzaria la paraula ”esperit indignat” i em sembla normal ja que el PSC ha intentat de manera poc neta boicotejar la presentació dels... Llegir més seus propis veïns. Després convé dir la veritat i la majoria d’ells a més d’estar preparats, són joves. Cap dels 4 primers de la llista (aproximadament) tenen més de 36 anys i encara n’hi han més d’aquest perfil en aquesta llista. Llicenciats la majoria i ja amb alguns anys d’experiència. Jutjar als nostres veïns prematurament només perquè Aguayo sigui membre em sembla infravalorar a la resta dels membres i als simpatitzants que ja s’estan sumant a aquesta saludable iniciativa. Teo, és cert, ho ha fet molt bé durant molts anys i com a veí l’hi agraeixo enormement, però la diversitat d’opcions, ideeas i formes de fer les coses crec enriqueixen la nostra societat. Ara que Teo ha aconseguit totes les subvencions i ha millorat moltíssim l’aspecte de Montbui (deixar clar que tot estava per fer i el seu mèrit és haver-ho fet) crec ens afavorirà entrin com a regidors alguns d’aquests nois i noies o d’alguna altra formació... sí. Perquè es comparteixin , es questionin, es corregeixin si cal, es millorin, i s’afegeixin altres idees (totes les bones idees son sempre benvingudes i tots en tenim d’idees, caldrà veure les d’aquests emprenedors) . És bo discrepar per a benefici de qualsevol projecte, se’n parla i es corregeix si cal. Si només hi ha una opinió és difícil arribar al fons amb tantes garanties. Hi ha persones amb talent a tot arreu. La democràcia està d’enhorabona, sort a tots i totes siguin del color que siguin.

x

xavier

montbui

17 d'abril 2011.15:51h

Respondre

la veritat gabriel, no se a quin acte vas anar, o a el de veins amb veu una cinquentena de joves critics que volien la independencia de la tossa, o el del PSC que era una quedada telefonica a... Llegir més correcuita per celebrar el dia de la independencia del Bou, o sencillament no vas estar a cap dels dos actes, perque tenies mal de panxa per una ingestio masiva de ”PA i CIRC”, com tot lo que te he dit es part d’ una invencio que m’acabo de treure de la butxaca, no em facis cas, es una opinio com la teva, segur que m’entendras. :)

Francisco, te recomiendo que veas la pelicula, la lista de schindler, OSKAR SCHINDLER fue miembro de un partido nazi, ayudo a salvar mas de 1000000 millon de judios de los campos de concentracion.

No quiere decir que hoy dia vivamos en montbui como se vivia durante el holocasuto, quede claro, pero esta pequeña metafora te enseña, que aunque hayas pertenecido a unas SIGLAS, si algo te parece mal debes alzar tu voz y actuar, Veins amb Veu montbui quiere ser la voz de todos los vecinos de santa margarita de montbui, y si no de todos de al menos los que no esten de acuerdo con actuaciones del actual consistorio, sencillamente, esa es la meta, aunque si quieres oir de nuestra boca que vamos a construir castillos en el aire, hacer discotecas, multicines, eso es pan para hoy y hambre para mañana, te invito a que cuando se haga la presentacion del programa electoral de Veins amb Veu vengas a escuchar nuestra falta de ideas, espero que puedas venir, si trabajas, espero que sea por muchos años, ya repartiremos un programa electoral donde detallaremos todas las actuaciones e ”ideas” que dices que faltaron en la presentacion, aunque tambien te digo una cosa, normalmente cumplimos la ley, y no desvelamos un programa antes de la campaña electoral, para no influir el proceso electoral. eso ya lo hacen Otros.

Un saludo a los 2

F

FX

17 d'abril 2011.12:25h

Respondre

VV y chumi son los rebotaos del PSC. Ninguna propuesta, solo contras y ademas, poca imaginacion. A quien se le ocurre ir a hacer la presentacion delante del local del PSC? Para garantizar que tendran... Llegir més gente como tiene el PSC cada tarde en su local?
Si os presentais como jovenes, tener un poco de imaginacion y presentar alguna propuesta.

Coral, alcaldesa

F

Francisco

Montbui

17 d'abril 2011.01:38h

Respondre

He ido a ver el acto de los VV y he visto gente joven con espiritu critico pero pocas ideas. Presentarse para sacar uno o dos concejales, como máximo, ese es su objetivo. Espero que vayan afinando... Llegir més sus ideas y expliquen sus proyectos de futuro, porque con critica y sin ideas no se hace politica en una ciudad. Me parece que hay mucho espiritu vengativo en ese partido contra los socialistas. Y lo peor de todo es que hay unos cuantos en VV que antes iban en las listas del PSC, y que ahora les critican. Con las cosas que ha hecho el Teo en Montbui es casi imposible hacer oposición.

G

Gabriel

Montbui

17 d'abril 2011.01:32h

Respondre

Apart d’una cinquantena de nanos joves, fans del Xumi, que és un nano que es fa estimar, l’acte de VV ha estat un fracàs absolut. El problema que tenen el Xumi i aquests joves força vàlids... Llegir més és que s’han envoltat de persones que tenen comptes pendents amb el Teo Romero i el PSC. I alguns d’ells porten en política més de 30 anys, com l’Aguayo. Són anti-Teo d’entrada i així no poden aportar res de bo. Jo vull gent que faci propostes, que tingui idees. Aquest partit independent té un líder que val la pena, però poca cosa més. No els veig gaire futur.

R

Raúl

Montbui

16 d'abril 2011.23:01h

Respondre

Habeis dado hoy una lección en la forma de actuar y de hacer las cosas. Enhorabuena a todos los miembros de VV.

El intento del PSC de Montbui de reventar el acto de Veins amb Veu ofreciendo 30... Llegir més minutos antes coca y bebida de forma gratuita, para que no fuera la poblacion a conocer otras alternativas, les ha salido ”rana”.

Felicidades al nuevo grupo, les habeis dado una lección. La presentación ha sido todo un exito.
Soy y seré uno de los que os apoya. Contar conmigo.


E

J

Joan

MONTBUI

16 d'abril 2011.20:53h

Respondre

Molt be nois, crec que heu arribat a la gent, jo ja tinc clar a qui votare, Montbui mereix una candidatura com la vostra. El Xumi es un Krac.

x

xavier

montbui

16 d'abril 2011.14:44h

Respondre

isidre,si creus que aquest grup es presenta com a revenja personal, vas equivocat aquesta candidatura es presenta per aportar y no per destruir a ningu, el Teo ha fet coses pel municipi, aixo no ho... Llegir més neguem, pero crec que amb el pas dels anys, ha anat oblidant les seves bases per les quals es va presentar, deixant de banda les opinions veinals, si tu no formes part d’ aquest grup, enhorabona, nomes faltaba que tothom tingues una unica forma de pensar, la barreja de idees es el futur, totes les corrents idealistes que no acceptin una altra forma de fer les coses, estan abogades al fracas, i la historia t’ha donat exemples, salut!!

I

Isidre

Montbui

15 d'abril 2011.22:47h

Respondre

Si el Sr. Teo Romero ha servit al municipi de Montbui ell també a tret cullerada pel seu interés personal. Dit aixó, aquesta nova formació és com la nostre comarca (plena de retalls), amb un sol... Llegir més interés, la revenja en contra de l’actual alcalde. Només cal mirar els seus components. Aixó no és política, aixó és odi a les persones per coses personals. Jo personalment no em sento representat ni per un, ni pels altres. Que cada persona del nostre municipi el dia 22 de maig pensi molt bé la seva posició. Gràcies.

x

xavier

montbui

15 d'abril 2011.19:55h

Respondre

ricard, si el teu vot va a ICV respectable es, pero recorda, quants anys de silenci ha tingut ICV desde que esta al ajuntament? i ara que es presenta una nova formacio de veins i veines del poble,... Llegir més penses o creus que us restara vots? aquesta agrupacio no te un ideals pels quals lluitar , esta format per moltes persones de diferents ideals, en definitiva gent de montbui ,que tenen ganes aportar les veus de tots els veins i veines al consistori, es una presentacio d’ un grup, no estem en campanya electoral, et recordo, quan sigui el temps, t’ invitem a la presentacio,tranquil.

Robert, si demanes el vot per la Coral, aquest no es el lloc, busca la noticia de la presentacio de la Coral i alla fes el que vulguis, lo que has dit, es una opinio mes, que com qualsevol altre es respectable, pero recorda, si tens idees a aportar, el dissabte a les 19 hores estem a la plaza joan maragall.

salutacions

J

Jesús Miguel Juárez

Sta. Margarida de Montbui

15 d'abril 2011.16:44h

Respondre

La presentació tindrà lloc el dissabte a les 19 h., a la plaça Maragall (més coneguda popularment com plaça de los Olivos).
Aclarir que Veïns amb Veu Montbui no té cap relació directa ni... Llegir més inderecta amb Plataforma per Catalunya (PXC); son dues formacions que no tenen cap vincle polític en comú i que presenten les seves respectives candidatures de manera separada.

Us esperem!

R

Ricard

Montbui

15 d'abril 2011.16:27h

Respondre

M’encanta la frase, ”si guanyem perdem”. Però com es pot ser tan cínic. Si volen dedicar-se a fer política és perquè els hi compensa, no pas per amor a l’art. Tothom que comença a fer... Llegir més política és per interessos, ja siguin personals o col·lectius, però sempre són persones que busquen viure millor. Un ocellet m’ha dit que quasi tots els d’aquesta llista són funcionaris o viuen de l’administració. I ells volen donar exemple de portar empreses a Montbui ? Jo ho tindria clar, votaria ICV que és una gent honesta i sense canvis extranys de camisa.

R

Reme

Santa Margarita de Montbui

15 d'abril 2011.15:38h

Respondre

Me alegro de que haya gente que intente cuestionar el modelo de ciudad del Teo Romero en Montbui, pero no podemos engañarnos. Ha hecho muchísimo por este barrio y por todo el pueblo. Con aciertos y... Llegir més errores, pero el cambio es evidente y es normal que mucha gente lo tenga como referente. Es triste que critique ferozmente alguien como el señor Aguallo que hizo una gestion nefasta en su momento, con el gran alcalde Ramon Gomez. Es una autentica pena que gente joven y preparada como el Jesus Juarez o un buen tipo como el Antonio Mangut lleven alrededor alguien con tan poco crédito como el señor Aguallo. Y por cierto, el Jesus Juarez estuvo muchos años trabajando al servicio del Teo Romero y encima fue en las listas de los socialistas. Lamentandolo mucho, tantos partidos solo servirán para fragmentar el voto y la representación de la oposición. Muchos votos de ICV irán a este grupo independiente, y con la distribución de concejales que hay tanta divísión sólo perjudica. Pasará lo de cada año, dependiendo de los votos que saque el Teo. Yo creo que perderá un par de concejales, pero continuará gobernando con mayoría absoluta.

R

Robert

Montbui

15 d'abril 2011.14:39h

Respondre

El Xumi Juarez es un bon nano, però com sol passar, va sortir per cames de l’ajuntament i ara hi vol tornar. Aquest noi és un bon element, però no m’agrada la gent que porta al voltant. No... Llegir més podeu oblidar que va estar a les llistes dels sociates fins fa quatre dies. Aquest Aguallo fins fa quatre dies estava a Iniciativa. De veritat que només veig fam de poltrones. Almenys la Coral Vazquez té pedigrí comunista, no com aquests. Ara que l’empresa privada falla, tots a viure de la mamella ! Ah no, que quasi tots els de la llista són funcionaris !

J

Jove Montbuienc

Montbui

15 d'abril 2011.14:01h

Respondre

endavant nois, una altra alternativa pel municipi, dissabte a les 19:00 serem alla per escoltar el que diuen

U

UnMontbuinet

Santa Margarida de montbui

15 d'abril 2011.13:53h

Respondre

Molt bona noticia pels montbuiencs! A quina hora sera la presentació?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.