TORNAR

Òdenaoberta - CiU presenta la candidatura amb la voluntat de portar empreses a Òdena

El candidat convergent aposta per un model de proximitat amb la màxima informació possible per als ciutadans

politica
Dijous, 31 març 2011. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dimarts al vespre va tenir lloc la roda de premsa de presentació de la candidatura d’Òdenaoberta - Convergència i Unió que concorre a les eleccions municipals del proper 22 de maig. L’acte es va realitzar al local de CiU Òdena i va permetre conèixer de primera mà al cap de llista de la coalició, Pep Solé i Vilanova, que va assegurar que Òdenaoberta - CiU: 'tenim noves propostes, molt concretes, per portar empreses a Òdena'.

Pep Solé encapçala la llista d'Òdenaoberta

La candidatura d'Òdenaoberta - CiU aposta per un model de proximitat

La introducció de l’acte va anar a càrrec de Ramona Vila, que va donar la benvinguda als assistents, i va recordar “la voluntat de treballar pel municipi que mou a les persones d’Òdenaoberta des del principi”. Per la seva banda, Pep Solé va començar agraint el suport rebut pels representants de CiU. Òdenaoberta és la llista que representarà a la coalició nacionalista en aquests comicis.

El model Òdenaoberta - CiU

Pep Solé va explicar el model de gestió municipal que voldria implementar amb el seu equip en el cas d’aconseguir l’alcaldia. El candidat convergent aposta per 'un model de proximitat, de transparència, amb la màxima informació possible per als ciutadans'.

Per mantenir els ciutadans plenament informats, des d’Òdenaoberta-CiU s’aposta per “potenciar les tecnologies de la informació i la comunicació i per obrir canals de recollida de l’opinió dels ciutadans sobre les propostes municipals. Apostem per la transparència, que ve determinada, en primera instància, per la informació que disposin els ciutadans”. Pep Solé creu decididament en les noves tecnologies de la informació. Tal i com ell mateix explica “és la manera més pràctica i econòmica de donar informació i per tant de ser transparent”.

El candidat d’Òdenaoberta va apuntar també una idea bàsica que regiria el seu govern: “si ho pot fer un ciutadà, una associació o una empresa, no ho fa l’ajuntament”. Òdenaoberta aposta per fomentar l’emprenedoria i les activitats dins el municipi per sobre de tutelatges o controls excessius. No volem fiscalitzar perquè sí, ni tampoc posar pals a les rodes. Volem un ajuntament que faciliti aquelles iniciatives positives i també creiem que “tot el que puguem tenir a Òdena no ho anirem a buscar a Igualada i si ho tenim a l’Anoia, no ho anirem a buscar a fora”. Precisament en aquesta línia des de la coalició nacionalista es vol deixar clar que “primer és Òdena, després la Conca i després d’això la comarca de l’Anoia. Això també és prioritzar i fer un model de poble. Per damunt de tot hi ha Òdena. Pensem que cal repartir entre els diferents municipis de la Conca les càrregues i els beneficis dels grans projectes supramunicipals. I sobre tot, sempre, tenir informats als ciutadans d’aquests projectes importants, inclús abans que als alcaldes dels municipis veïns”.

El candidat a alcalde per Òdenaoberta va mostrar-se clar en la seva 'defensa d’Òdena i a la vegada cal potenciar la Mancomunitat de la Conca d’Òdena. Però no volem una Mancomunitat com fins ara, on Igualada marca el ritme i els altres van darrera. Reivindicarem un tracte de tu a tu amb Igualada. Cal anar molt més enllà del que s’ha fet fins ara sobre tot en determinats serveis'.

Pel que fa a les actuacions concretes i els projectes, Pep Solé va explicar que 'no farem cap poliesportiu nou. No és difícil fer aquests equipaments, el difícil és assumir que cal un manteniment i que hem de consolidar el que hi ha. Volem acabar els projectes engegats i si podem, adaptar-los a les noves circumstàncies econòmiques'. Solé va comentar davant els mitjans que 'tenim noves propostes molt concretes per portar empreses a Òdena. Són empreses amb noms i cognoms per tirar endavant un projecte potent'. I sobre el cadastre, des d’Òdenaoberta-CiU s’aposta per 'aplicar la pressió fiscal justa, però en cap cas que sigui un llast per a la ciutadania'.


5 Comentaris

F

F.Jorba

Odena

19 d'abril 2011.07:41h

Respondre

Disculpeu. Error tipografic. Sens dubte vol dir OPORTUNITAT. Moltes coses no s’han fet be, segur. Pero la honestitat i estimacio a odena i els seus ciutadans era comu. I el respecta sempre ha estat... Llegir més i es present.

M

Miquel

L'Espelt

17 d'abril 2011.16:03h

Respondre

Francesc, suposo que el teclat t’ha traït però tenint en compte la importància de la paraula, hauries d’aclarir si la teva opinió és que en Josep Vicenç era una oportunitat o un... Llegir més oportunista. Crec saber que et refereixes a oportunitat, però penso que, per estalviar malentesos, cal aclarir-ho. Salut !!

F

F. Jorba

Odena

16 d'abril 2011.06:37h

Respondre

Que quedí clar: el grup municipal actual de Ciu a Odena i la gent que ha trevallat al norte costat durant molt de temps (encara ara), volem deixar constancia que mai varem discutir que en Josep... Llegir més Vicens fos el Alcaldable (JVM creiem i seguim creient era una gran oportunista x Odena). Mai varem discutir la seva persona , pero si que varem demanar presencia del norte grup de treball a la lista. Quant JVM decideix deixar OOberta Pep Sole es posar al front. Quedí clar que P Sole pot fer el que vulgui;pero el norte grup te raons per entendre que no es el candidat que una lista amb els principis de Udc es mereix (creiem tampoc de Cdc) . Les nostre raons, creiem, son de pes, tot respectant la seva llibertat en presentar-se. Les coses no s’han fet be. El respecta a les persones i a l’adversari es BASIC, i aixo a estat el que El grup municipal de Ciu intentara fer fins el ultim día.

R

Román

Òdena

31 de març 2011.20:07h

Respondre

juas, juas, juas!!!!

R

Ramon

Òdena

31 de març 2011.18:52h

Respondre

Crec que Òdena es mereix gent així, amb idees i ganes de treballar pel poble. En Guisado té un model de municipi molt diferent, grans obres, molta política per a la galeria, i poc manteniment.... Llegir més Moltes promeses i poques realitats. Amb l’equip de CiU Òdena Oberta hi van persones honestes, treballadores i brillants. Crec que es mereixen una oportunitat i més ara que CiU mana a la Generalitat. Òdena és el futur de la Conca, però sobre tot és Òdena.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.