TORNAR

El pacte fiscal centra la visita d’Oriol Pujol a Igualada

CiU es presenta com a única força capaç de defensar els interessos dels catalans

politica
Dimecres, 9 novembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Una Convergència atemorida per convertir-se en la tercera força política a Catalunya busca un lloc entre els dos grans partits de l’Estat –PP i PSOE- tot mostrant-se com l'única formació capaç de defensar els interessos dels catalans. Així és com van demanar el vot tots els representants del partit en el sopar que CiU va oferir amb Oriol Pujol com a convidat a Igualada.

Més de 20 empresaris anoiencs amb la senadora Candini

Durant el sopar

Maria Senserich

Oriol Pujol

Aquest dimarts va ser una jornada intensa de campanya per a Convergència a la ciutat. A la tarda, la senadora Candini i candidata també a la Cambra va rebre uns 24 empresaris anoiencs i al vespre, Oriol Pujol va protagonitzar un sopar que va comptar amb totes les personalitats del partit.

Ambdós actes van girar al voltant del pacte fiscal i de la necessitat de convèncer els catalans que CiU és la única força capaç de defensar els interessos econòmics dels catalans a Madrid fent èmfasis en la importància d’aquestes eleccions per a Catalunya. D’aquesta manera, Candini va recordar els 16.000 M d’Euros que ‘van cap a Espanya i no tornen’ així com el cost que cada dia han de pagar els catalans pel dèficit generat pel tripartit.

Al sopar l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, la diputada, Maria Senserich, el candidat al Senat Jordi Torra i al congrés, Àlex Farré van tornar a fer èmfasis en la importància de tenir representació a Madrid. Torra va alertar dels resultats d’algunes enquestes internes de Convergència i Unió en les que la coalició nacionalista queda com a tercera força política per animar els catalans a no caure en el bipartidisme que es repsira a la resta de l’Estat.

Entre emprenyat i content

Oriol Pujol va cloure l’acte amb l’energia que el caracteritza. ‘Entre emprenyat i content’ així és com es va definir el secretari general de CiU que es va mostrar feliç per l’actitud positiva i que va permetre ‘el canvi’ però ‘emprenyat’ perquè no veu la consciència de fins a quin punt són importants aquestes eleccions en les que, segons Pujol, CiU anirà a Madrid a parlar de diners més que mai.

Pujol va alertar en el mateix grau dels perills del PP, advertint possibles augments de l’IVA, la lluita contra la immersió lingüística i acusant el partit de deixar veure passar el cadàver del seu enemic sense fer res per millorar la situació econòmica; que del PSOE, fent especial èmfasi a la candidata del PSC per Barcelona Carme Chacón de qui va dir que sortia millor al Polònia que a la realitat.


1 Comentaris

S

Sonia

10 de novembre 2011.19:25h

Respondre

Hi han més opcions de vot pel 20-N: www.socvot.com/tags/provincia:Barcelona votowiki.net/CD11/portada

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.