TORNAR

El PDeCAT d'Igualada "agraeix" el vot d'ERC en matèria d'ajuts universitaris

El govern igualadí es felicita de l’aprovació ”sense cap vot en contra”

politica
Dimecres, 28 febrer 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El partit del govern municipal ha emès un comunicat on mostra la seva satisfacció pels suport que va rebre en el darrer ple de diversos grups polítics en les propostes d'ajuts universitaris que es van votar. Els neoconvergents refermen la seva aposta també pels "premis a l'excel·lència" que es van implementar l'any passat.

El govern d'Igualada (PDeCAT) aprovava en el darrer ple les bases pels ajuts de beques universitàries de grau i postgraduació universitària. L'aprovació es va fer sense cap vot en contra dels diferents grups municipals. En un comunicat, el PDeCAT "mostra la satisfacció per haver aconseguit el suport de la majoria de partits" i fa un agraïment explícit a "ERC, PSC i PP" per haver-se sumat a la iniciativa del govern. Esquerra havia estat el partit més crític fins ara amb la línia política del govern en aquesta matèria i en les darreres hores ha replicat que hauria volgut ajudes també amb criteris progressius.

Una imatge del darrer ple de la capital anoiencaLa formació assegura que "sempre hem fet una aposta pel coneixement i la cultura de l'esforç, amb la implementació l'any passat dels premis a l'excel·lència, on volem reconèixer el talent dels joves que estudien selectivitat, cicles formatius professionalitzadors i universitaris. Per segon any els joves de la ciutat amb millors notes podran rebre un ajut de 1.000 euros per seguir invertint en el seu futur".

Consideren que "aquestes beques i premis d'excel·lència complementen així l'arribada dels nous graus universitaris a la nostra ciutat: Tècnics en computació i interacció digital i el d'Organització industrial i logística. Actualment a Igualada tenim un campus universitari d'aprop de 500 estudiants i el govern de la ciutat té l'objectiu que en els propers anys arribar a un miler d'universitaris". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.