TORNAR

Pep Solé es comunicarà amb els veïns a través de WhatsApp

Els veïns podràn fer propostes a la candidatura odenenca de CiU a través del 616 037 617

politica
Diumenge, 26 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació de CiU Òdena, encapçalada per Pep Solé, ha obert un canal de whatsapp amb el número de telèfon 616037617 com a eina de proximitat i participació amb els veïns. La voluntat és recollir les propostes dels ciutadans a qui se'ls convida a fer arribar les seves propostes, suggeriments o queixes entre d'altres. A través del WhatsApp, el grup vol conèixer la realitat més fidel del seu municipi per tal d'oferir unes propostes electorals el més ajustades possibles.

Amb aquesta iniciativa CiU Òdena es despunta com a primera formació a la comarca que utilitza aquesta eina de comunicació. Juntament amb el whatsapp, el grup també compta amb una web pròpia (www.ciuodena.cat), un perfil a facebook (facebook/ciuodena) i un altre perfil a twitter (@CiUOdena). Pep Solé, actual alcalde del municipi assegura que "la comunicació i les noves tecnologies són eixos importants que calen potenciar per la seva efectivitat per les oportunitats de proximitat, participació i transparència que ofereixen".

Acte de Presentació de la Candidatura

Aquesta és una de les novetats que CiU Òdena presentarà dissabte en el seu acte de presentació de candidatura, un acte que havia d'haver-se celebrat aquest dimarts i que es va haver d'ajornar com a respecte del dia de dol decretat per la tragèdia de l'institut de Barcelona. Així, la nova data és el dissabte 25 a les 2/4 de 7 a l'ermita de Sant Miquel. En aquest mateix acte, Solé desvetllarà, entre altres temes, les persones que l'acompanyaran en aquests comicis.


3 Comentaris

j

joan

28 d'abril 2015.11:11h

Respondre

encara, ”per al poble”

j

joan

27 d'abril 2015.18:15h

Respondre

Ah, posats a opinar del redactat, també treuria el ”teu”. ”Digueu-nos que us agradaria pel poble”. Sinó, dóna la impressió que convides a tothom a opinar del seu poble, sigui quin sigui.

j

joan

òdena

27 d'abril 2015.12:30h

Respondre

Enlloc del col·loquial ”diga’ns” (s’hauria d’escriure digue’ns) que fa una mica de mal d’ulls, podrien utilitzar el ”digueu-nos”. ”Digues-nos” seria gramaticalment correcte... Llegir més però en català tendim a utilitzar la segona del plural.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.