TORNAR

Pep Solé es presenta a la reelecció

Ha estat alcalde d’Òdena des de 2013

politica
Dimarts, 14 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els protagonistes dels comicis de 2011 a Òdena es tornaran a veure a les eleccions d'enguany. Després que es confirmés  Francisco Guisado (PSC) i Carles Casanova, s'ha confirmat que l'actual alcalde Pep Solé torna a presentar-se a les eleccions per CiU

L'actual alcalde d'Òdena, Pep Solé i Vilanova, ha estat reelegit com a cap de llista a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Solé va encapçalar fa quatre anys la formació de Convergència i Unió i enguany tornarà a fer-ho. La candidatura compta amb cares noves "amb la voluntat d'apropar-se a la gent del poble, que vol mobilitzar totes les energies empresarials, culturals i socials del municipi".

Solé, de nou candidat a ÒdenaPep Solé es mostra molt entusiasmat amb el nou equip i les propostes que estan treballant per al municipi. La voluntat de Solé és "mantenir el model de transparència i proximitat que ha aconseguit potenciar durant aquesta darrera legislatura" amb la implantació de nous canals de comunicació, tant tecnològics (xarxes socials, butlletins electrònics...) com tradicionals (reunions amb els veïns i butlletí municipal...), seguir en la millora dels serveis, la recerca de nous llocs de treball i, en definitiva, construir un poble de qualitat.

Pròximament, la formació revelarà els noms de les persones de la candidatura -una llista que encara no està tancada- l'eslògan, el cartell i les propostes programàtiques amb les quals s'està treballant. Pep Solé és veí d'Òdena des de 2001, concretament viu a l'Espelt, està casat i és pare de dos fills. La seva trajectòria professional destaca per les seves habilitats com a gestor empresarial que ha desenvolupat en empreses tèxtils i de comerç electrònic. Tot i que sempre ha estat vinculat al moviment associatiu i l'activisme polític, la seva dedicació completa no ha estat fins al 2011 quan, després de millorar el resulta del 2007 de CiU passant de 3 a 4 regidors, va formar govern en coalició amb ERC.

 


13 Comentaris

P

PETIT PAGES

ÒDENA

19 d'abril 2015.00:04h

Respondre

Sobre els comentaris de faltes ortográfiques tinc que dir que jo soc un d’ ells. Soc nat poc després de la guerra civil i a la escola Germans Maristes les classes es feien en castellà. Jo si... Llegir més escric el català una mica be i una mica molt malament era perque el català era una asignatura prohibida i si anaves a l’ Ajuntament per alguna cosa tenies que parlar amb castellà amb el mateix funcionari que era català.

Si aquest senyor no sap aixó li demano que demani disculpes per que el que no te dret a ser català es voste i si vol o faré amb castellà.

P

PETIT PAGES

ÒDENA

17 d'abril 2015.23:51h

Respondre

Aviam, perque una persona que no viu a Òdena li done agalles a un senyor que es rebutjat per mes del 50% de la gent del poble per no dir el 75%.
Els que donen a les amb aquest senyor es posarse a... Llegir més dintre de la casa d’ un altre, i mes quant no viuen a Òdena i no saben el seu taranna.
Voste Toni d’ Igualada millor que es cuidi del seu ajuntament, i la Frontera 250 que es cuidi de lo mateig, vosaltres no teniu el problema, nosaltres si, per lo tan cuideuvos de casa vostre i nosaltres ja enscuidarem de la nostra.
No necessitem elogis cap a un alcalde que no s’ ho mereix.

A ÒDENA NO VOLEM AL PEP SOLÉ!!!

T

Toni

Igualada i Odena

20 d'abril 2015.13:41h

Pobre petiti pages, ancara que no estigui empadronat a Odena pot ser hi tingui mes a veure que tu, Odena es molt gran i hi han moltes finques, Ho tens clar, ara, perque parlo i en Pep sempre te una... Llegir més ma per ajudar.
Ves a saber que deus tenir tu per estar tant en contra d’ell i dels que li fan costat.
JO SI VULL EL PEP

P

Prou de temes privats

17 d'abril 2015.14:48h

Respondre

Prou.
Ja en hi ha prou.
Vivim en una Conca on es fàcil saber qui és qui. Però sempre, cadascú, ho mira des de el seu prisme. Tot escrivim la història dels altres al nostre benefici.
Com a... Llegir més Igualadí conec al Sr. Solé, i personalment no és Sant de la meva devoció. Però d’aquí a entrar en temes privats, i que els puc assegurar que no responen a la veritat, no és de persones ni bones ni demòcrates.
Prou d’entrar en temes privats, i agafar la part per el tot.
El Sr. Solé te tota la llibertat i honorabilitat de presentar-se.
Estem veien masses comentaris que no responen al respecte, i tenen tocs de règims autoritaris.
Sort al Sr. Solé i a tots als altres.

i

igualadí

17 d'abril 2015.16:50h

... i curiosament TOTS aquests comentaris estan plens de faltes ortogràfiques i gramaticals.

r

ramon

17 d'abril 2015.20:16h

Igualadí, tens tota la raor, els que no tenim el nivell extra superior en ortografia i gramàtica Catalana, no tenim dret a opinar, ni fer comentaris, amb el sol fet de la nostra incultura, no tenim... Llegir més ni dret a ser Catalans.
La veritat absoluta, sol la tenen els elegits, com tu, amb aquesta qualitat que deu et va donar, de ser perfecte, i a demès ser un Pompeu Fabra com la alçada de un campanar, ens fas sentir a la resta de la ”xusma inculta”, com a rates.

Parlant en serio, Igualadí, ves al metge, que el teu perfeccionisme per la ortografia, que repeteixes massa sovint en els teus comentaris, no diu res de bo de la teva obsessió perfeccionista i narcisista.
Com a curiositat personal, apart de la teva excellent ortografia, ten alguna altre qualitat, que puguis aportar a la comunitat?

P

PEQUEÑO pAYES

Òdena

20 d'abril 2015.02:05h

Voy a referirme a este curioso igualadí o igualadino como más le guste.
Le diré que reírse de las demás personas que no tienen o tenemos una cultura como la suya somos basura para usted y... Llegir més no tenemos derecho a lo que ha dicho.
Yo no se si también se chotea de su padre, madre o familiares que seguramente tampoco escriben el catalán tan bien como usted, si es que usted también se burla de sus familiares igualadino de mierda usted no es de Igualada ni igualadino, usted es un impresentable porque personajes como usted no tendrían derecho a llamarse igualadino por que ensucia el nombre de Igualada.

P

Petit Pages

Òdena

17 d'abril 2015.00:00h

Respondre

Amb aquest senyor Pep Solé per a Òdena es la fi del mon.

Qui vol votar amb aquest home amb les critiques que te. Pues si, la gran majoría del poble no el volem.
Les persones que no viuen a... Llegir més Òdena no saben res de la película, per lo tan abstenirse.
A Òdena volem un alcalde democráta no com un Maduro que algú ja li a dit.

t

toni

igualada

16 d'abril 2015.11:02h

Respondre

sr.sole vosté ja ha quebrat les seves propies empreses. Vol fer el matexi a l’ajuntament d’Odena ?
Si us plau, deixi la gestió a persones capacitatdes per fer-ho , Odena hi sortirà guanyant... Llegir més .Tinc molts amics a la població i no els hi vull cap mal.

P

Pseudo-pijo

L'Espelt-Òdena

15 d'abril 2015.09:30h

Respondre

Tots els que recordem les maniobres i actuacions realitzades pel senyor Solé al capdavant de les reivindicacions veïnals de l’Espelt tenim clar a qui no hem de votar a les properes eleccions.

R

Rosa

Òdena

14 d'abril 2015.20:12h

Respondre

Ja n’estan convençuts aquests de CiU de presentar un candidat que la majoria de veïns no el poden veure?

F

Frontera250

15 d'abril 2015.07:49h

Seras tu que no el pots veure, perque aixo de la MAJORIA res de res.
I per mi i familia tindra tots els nostres vots
Pep una gran persona,,GRACIES

T

Toni

Igualada

14 d'abril 2015.07:24h

Respondre

Endevant Pep,,llastima que jo no visqui a Odena, i recorda FINILEC ets el millor

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.