TORNAR

Vilanova Alternativa demana 500 firmes per presentar-se de nou

Ara mateix compten amb tres regidors al consistori

politica
Dilluns, 13 abril 2015. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Van ser la sorpresa de les eleccions municipals de fa quatre anys i volen reeditar els resultats. Vilanova Alternativa es torna a presentar en la fórmula d'agrupació d'electors i comencen la recollida de les firmes necessàries

Vilanova Alternativa ha engegat la recollida de firmes per concórrer de nou a les eleccions municipals. Amb la fórmula d'agrupació d'electors, aquesta força, que ara té tres representants al consistori, espera tornar a ser a la graella electoral el 24 de maig. Francisco Palacios, el seu líder, ha confirmat que no es constitueixen com a partit polític i que es mantenen com a agrupació d'electors. En aquest cas, necessiten de 500 firmes de veïns censats a Vilanova del Camí i des del passat dissabte han començat la recollida.

Francisco Palacios, líder de la formacióUna vegada recullin aquest mig miler d'avals, caldrà que siguin validats davant el notari o el secretari de l'Ajuntament. Afirmen que "aquesta fórmulaa és la que és més propera als veïns, que és el que som nosaltres. Ho preguntem directament als veïns i ells seran els que ens diguin si ens volen". La recollida s'allargarà fins el proper dijous, cada dia a la Plaça del Mercat, de 5 a 8 de la tarda. 

El VA! va treure quatre regidors a les eleccions de 2011 i els va utilitzar per pactar amb Joan Vich, el guanyador en vots, amb un repartiment de l'alcaldia de dos anys per a cada número u de la llista. Posteriorment, però, es va produir una ruptura amb els socialistes i Palacios -que havia de ser alcalde el 2013- va sortir del govern amb dos companys de partit. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.