TORNAR

Vilanova Alternativa rebat a Vich i apunta a les eleccions

Estudien la fórmula per ser de nou a la cursa electoral

politica
Dimarts, 10 febrer 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La segona força de les eleccions municipals de 2011 a Vilanova del Camí, Vilanova Alternativa (VA), estarà a la graella de sortida dels pròxims comicis. El seu líder Francisco Palacios ha contestat a Joan Vich, ex alcalde i antic soci del VA, i anuncia que preparen un equip nou i en breu decidiran si es presenten com agrupació d'electors

Vilanova Alternativa (VA) tornarà a estar a la cursa electoral el proper maig. La formació que va irrompre amb força -4 regidors- en el consistori vilanoví i va igualar al PSC en nombre d'edils ha fet públic aquest dilluns que mantenen la marca i que aspiren a seguir estant al consistori. "No som un 'bluff'" afirma el seu líder Francisco Palacios, que així vol rebatre a l'ex alcalde Joan Vich que fa dues setmanes va parlar del seu adéu al PSC i va atacar el VA. "Seguim vius i amb més força que mai. Estem parlant amb els veïns, perquè seguim sent un grup de veïns que cerquem solucions als problemes de la gent" asseguren. Es tornaran a presentar. Ara, resta pendent decidir si es presentaran en format d'agrupació d'electors o com a partit: "es resoldrà les properes setmanes" declara Palacios.

Palacios, durant la seva etapa a l'AjuntamentFa catorze dies, Joan Vich, que a l'inici de mandat va pactar sorpresivament amb el VA, els va acusar d'haver estat una "operació que venia  de Montbui". Palacios es desmarca "de la guerra entre Teo Romero i Joan Vich" i reivindica que el VA és un "partit de gent de Vilanova que vol construir, mentre que molts altres volen destruir". Volen negar els rumors que "han sorgit a les xarxes sobre nosaltres, que acaben sent atacs personals" i estén la mà per formar un possible govern d'unitat passades les eleccions. Ara, quan ja ha quedat arxivada la denúncia sobre presumptes irregularitats en la gestió del Bàsquet Vilanova, Francisco Palacios se sent més fort que mai. Afirma que "Vich no té autoritat moral per sortir ara i parlar. Ell va incomplir el pacte que vam fer el 2011 i ha articulat l'únic govern de Catalunya on hi ha una trànsfuga".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.