TORNAR

Pere Calbó nou secretari de la Mesa del Parlament

Substitueix a Jordi Cornet en el càrrec

politica
Dilluns, 16 gener 2012. 15:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El diputat igualadí del PPC, Pere Calbó, ha estat designat el matí d’aquest dilluns primer secretari de la Mesa després que Jordi Cornet, el popular que ocupava fins ara aquest càrrec, fos nombrat delegat de l’Estat al Consorci de la Zona Franca. L’escó del diputat serà ocupat per una de les joves promeses populars, Maria José Garcia Cuevas.

Pere Calbó


6 Comentaris

J

Joanma

Igualada

17 de gener 2012.12:33h

Respondre

Tens tota la raó Guillem.

J

Joan

Igualada

17 de gener 2012.01:09h

Respondre

Enhorabona Sr. Calbó i també enhorabona per la ciutat i comarca,
Tot i en la discrepancia cal reconeixer que es un bon profesional de la politica, preparat i competent , lluny de la mediocritat... Llegir més generalitzada.

G

Guillem

Igualada

16 de gener 2012.23:53h

Respondre

Com foti a la mesa del parlament els rotllos que fot als plens d’Igualada, QUE ES PREPARI LA DE GISPERT! Aneu portant cafè...

F

F. Jorba

16 de gener 2012.19:09h

Respondre

Independentment de coses amb les que segur discrepem, com a persona desitjar-li el millor ( no pot ser d´altre manera), com a Polític encert ver les decisions que pugui influir per la millora del... Llegir més tracte a Catalunya ( com a mínim que siguem tractats per igual), i com a Anoienc dir-li que es un honor el seu càrrec ja que L´Anoia sempre a estat molt maltractada en no tenir alts càrrecs ni en l´administració ni dins els partits.

i

igualadí

16 de gener 2012.18:08h

Respondre

Quantes hores té el dia del sr. Calbó ?

M

Mjesus

igualada

16 de gener 2012.16:10h

Respondre

Aquest senyor val molt, le desitjo tota la sort del mon, ancara que no tingem les mateixes ideies, es un home que porta el nom de Igualada amb molt de orgull, felicitats senyor Calbó

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.