TORNAR

ERC denuncia l’actitud de l’Ajuntament davant del bar de la Unió Esportiva Calaf

Les obres, que van iniciar-se durant l'estiu, es troben aturades

politica
Dijous, 12 gener 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La regidora d’Units per Calaf- Acord Municipal, Lourdes Oliveras, denuncia que l’Ajuntament del municipi de l’Alta Anoia ha incomplit l’acord al que va arribar amb la Unió Esportiva Calaf segons el qual, l’ens municipal assumia els costos de redacció de projecte del nou bar dins les instal·lacions del camp de futbol, així com la mà d’obra.

La regidora republicana explica que l’entitat calafina, UE Calaf, ha complert amb la seva part de l’acord, que consistia en assumir el cost del material, però denuncia l’incompliment per part de l’Ajuntament que atribueix a una manca de planificació.

D’aquesta manera l’obra, que va iniciar-se durant l’estiu, es troba aturada. L’Ajuntament atribueix aquest fet a la manca de personal propi qualificat per construir-la però ERC no accepta l’excusa i ho atribueix a una manca de planificació i recorda que trenca amb un compromís que l’Ajuntament va prendre amb una entitat del poble.


4 Comentaris

A

Antoni

Calaf

15 de gener 2012.11:26h

Respondre

Es cert van tallar la llum de 2 comtadors municipals i encara estan sense llum per tapar-ho l’encarregat el bonastra va donarnos llum dun fanal

T

Tenimelqueensmereixem.

12 de gener 2012.21:54h

Respondre

Hem sembla molt bé que l’ajuntament hagi de complir els acords compromesos amb les entitats del poble, i que en cas que no es compleixin vostès ho facin públic. però al mateix temps també els... Llegir més hi demano a tots els que formeu part del consistori que si podeu m’expliqueu que collons foten tants treballadors en aquest ajuntament, vist els resultats de com estan els carrers del poble (plens de forats, bruts, amb un manteniment al mobiliari municipal deficient, ect....) ja fa temps que crec que en aquest ajuntament hi sobra mes de la meitat dels treballadors, perquè la relació feina/treballadors a mi no hem quadra per enlloc!! això si! a cobrar be que no us be d’un euro! doncs que es noti que foteu alguna cosa mes que cobrar i no fotre ni brot!! ja va sent hora que prioritzeu les mancances del poble (que n’hi ha moltes) i us deixeu de tonteries!!

L

Lourdes Oliveras

Calaf

12 de gener 2012.13:11h

Respondre

A part de la denúncia que faig de l’incompliment de l’acord de l’equip de govern amb la UECalaf, poso de manifest una sèrie de riscos per a les persones que fan us de les instal.·lacions... Llegir més esportives, derivades del deficient tancament de les obres de fonaments.
I pel que fa al comentari d’”un veí de calaf”, agrair-li la seva denúncia pública i dir-li que estarem amatents i ens informarem d’aquest situació.
Si així ho desitja, pot posar-se en contacte amb mi al correu electrònic anoia@esquerra.org

u

un veí de calaf

Calaf

12 de gener 2012.11:04h

Respondre

Sra. Lourdes, ja sap que durant els plans d’ocupació del convent van tallar la llum per falta de pagament, vagi a l’ajuntament i pregunti. Anims i força.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.