TORNAR

Riba compara Castells amb McCarthy

El PSC lamenta la manca d’activitats en la regidoria de Promoció Econòmica

politica
Dimecres, 28 desembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Mentre a Catalunya es fa balanç del primer any del govern de Mas, els municipis ja duen el primer semestre des de les darreres eleccions municipals i el PSC ja ha fet la valoració dels sis mesos de CiU i ERC a l’Ajuntament igualadí. Poques novetats respecte la valoració dels 100 dies de govern, la crítica a la manca d’iniciatives en promoció econòmica va ser la protagonista. A aquesta, però, Riba va sumar-hi la de la gestió de Recursos Humans del nou govern que qualifica de ‘sectària’.

Quim Roca, Jordi Riba i Andreu Boixadé

Tornant a referents americans, com ja va fer durant la valoració dels primers 100 dies de govern tot citant a Roosevelt, el líder socialista va comparar Marc Castells amb McCarthy pel que fa a la gestió de Recursos Humans de l’Ajuntament igualadí. Segons Riba, el nou Ajuntament sospita de qualsevol persona treballadora de la casa que hagués estat propera a l’anterior equip de govern: ‘No estic parlant a nivell d’ideologia política, sinó de tracte personal’.

Jordi Riba també ha fet extensiva la critica del ‘sectarisme’ a les entitats de la ciutat, recordant que hi ha ‘barris amics’ i ‘barris socialistes’ o entitats més properes al govern que d’altres.

Manca de promoció econòmica

Riba reitera les paraules que ja va utilitzar el passat mes de setembre a l’hora de fer balanç dels 100 dies de govern i critica la manca d’iniciatives en matèria de promoció econòmica de CiU. De fet, segons el regidor socialista, el millor que ha fet el nou govern és fruit de l’herència socialista: ‘L’ampliació d’Ignova-Tecnoespai o del Centre d’Innovació en Simulació en Salut són els únics projectes als que es fa o s’ha fet referència’.

Reivindicació d'infraestructures

Finalment, el portaveu socialista ha lamentat la manca de determinació de l’Ajuntament d’Igualada alhora de defensar el polígon de la Zona Franca, l’Aeroport Corporatiu o l’Eix Diagonal Ferroviari i afirma que CiU anteposa els interessos de partit als del territori i que té por de demanar les infraestructures que es mereix la comarca a la Generalitat.


4 Comentaris

J

Josep Maria

Igualada

28 de desembre 2011.16:53h

Respondre

Va home va, quina cara que tenen aquests socialistes, com s’atreveixen a dir que CIU anteposa els interessos de partit, als de territori. Si això és precisament l’únic que van fer ells,... Llegir més cuidant bé els seus votants de Fàtima, fent-los el barri nou, amb un bon parc, un ascensor, i un pont que va fins més enllà de l’infinit... Que va quedar maco no ho discuteixo, però a darrere... (interessos de partit).

En les obres a corre cuida de la acera del passeig Verdaguer, en la desgracia del parc de les tortugues o la encara més desgràcia del parc i rotonda del punto blanco. Pur maquillatge de la ciutat abans de les eleccions per tal de guanyar vots. A darrere... (interessos de partit).

Va home va, i encara tenen els ... de dir segons quines coses. I si tan volen que es demani a la Generalitat pressupost per fer obres, que els seus governs passats (per sort) haguessin mirat més pels interessos de Catalunya i dels catalans, ja que si la generalitat no té més diners per fer realitat infraestructures és perquè el PSC (inexistent, és a dir PSOE) no va fer res per millorar el finançament de Catalunya ni els seus interessos.

Només demano que reflexionin els regidors del PSC, i que recapacitin, és reinventin o facin alguna cosa bona pel nostre país, ja que últimament només han fet que enfonsar-lo a ell i la seva cultura.

i

igualadí

28 de desembre 2011.16:49h

Respondre

Pobret Riba, encara plora perquè l’Aymamí no plegar a mitja legislatura (moviment típic a can sociata) i així ell fos l’alcalde.
El regidor d’hisenda durant molts anys de l’Ajuntament... Llegir més d’Igualada que ha convertit la nostra ciutat en una de les més endeutades del país era ... en Riba !

G

Gerard

Igualada

28 de desembre 2011.15:17h

Respondre

Si això que diu el PSC és veritat, ho trobo molt greu! Pensa fer alguna cosa el Marc Castells per resoldre la situació econòmica d’Igualada?? Ja no recorda el que ens va prometre en la... Llegir més campanya?.

F

Francesc

Igualada

28 de desembre 2011.14:00h

Respondre

No es podia esperar altra cosa, extranyaria, i molt, veure com un polític destronat lloa o planteja alternatives reals a la feina del govern que ha gosat treure-li la cadira... McCarthy,... Llegir més Roosevelt... brillants referents per a un polític local... Treballeu, sisplau...treballeu!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.