TORNAR

L’Anoia i Osona, les dues úniques comarques sense representació en l’executiva del PSC

Històricament la comarca no ha tingut gaire pes en el nucli dur del partit

politica
Dimecres, 21 desembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Anoia és, juntament amb Osona, l’única federació que s’ha quedat sense representació en la nova executiva del PSC. Històricament, l’Anoia no ha tingut gaire pes en el nucli dur del partit i ja no comptava amb cap membre en l’executiva anterior. Després del 21è congrés del partit, les coses no han canviat.

Pere Navarro

La majoria de mebres anoiencs del PSC s’havien posicionat a favor del que finalment va ser elegit com a 1r Secretari general, Pere Navarro, dies abans del congrés. Si hi havia un nom entre la federació anoienca que sonava per formar part de la candidatura aquest era el de Teo Romero. Finalment, però, cap anoienc serà al nucli dur del partit.


6 Comentaris

i

igualadí

21 de desembre 2011.18:34h

Respondre

On és l’ex-músic pagat ?

B

Bartomeu

21 de desembre 2011.18:29h

Respondre

Tant li fa. Per un partit que diu que es renova i torna a posar noms amb mès de 30 remenant les cireres (Nadal, Iceta i Companyia).
Fins que no singuin un partit de de bo tan li fot que no siguem.

i

igualadí

Igualada

21 de desembre 2011.11:44h

Respondre

No cal fer cap comentari, la notícia per si sol i per desgràcia o diu tot

j

jaume ramentol esteban

igualada

21 de desembre 2011.10:05h

Respondre

Raul
no soc militant del PSC , soc un ciutada anonim independesntista , pero preocupat per la realitat politica, comparteixo la teva preocupacio es ” mas de lo mismo”
,el montilla cada mes paga... Llegir més doble, elIceta mes rasputin que mai , i el zaragoza plorant com aquell que ha perdut el joguet.
Si fosin un equip de futbol tots depedits i a 3ª regional,sense desprecia els de 3ª regional que tenen tot el meuapreci.

R

Raul

Igualada

21 de desembre 2011.09:34h

Respondre

Soc militant del PSC i em sembla que no anem pel bon camí. Pere Navarro és més del mateix: més PSOE, més supeditats a Madrid, més poder de l’aparell, més Espanya i menys Catalunya. Certament... Llegir més o canviem la perspectiva del partit i fem un gir de 360 graus o no hi ha res a fer. O es refunda el PSC catalanista de veritat o s’escindeix el partit. Em sembla que Pere Navarro és un ”parxe” i que no servirà per redreçar el partit i tornar la confiança als votants. El PSC ara mateix és la marca blanca del PP. Sense fer res, li estem posant les coses en safata a Convergència.

j

jaume rodriguez enrich

igualada

21 de desembre 2011.07:52h

Respondre

No es bo per L Anoia i no es bo per Igualada que el PSC no tingui reresentants de la notre comarca , com es bo que CIU i el PP tinguin en primera linea Igualadins notables
Probablement en el Sr.... Llegir més Aymami li va falta cintura politica dintre el seu partit.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.