TORNAR

Plataforma per Catalunya obté un regidor a l'Ajuntament

Robert Hernando, líder de PxC, entra a formar part del consistori

politica
Dilluns, 23 maig 2011. 01:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Robert Hernando va mostrar la seva satisfacció pel fet d'haver 'aconseguit' entrar a l'Ajuntament d'Igualada, després d'haver obtingut més del 5% de vots. El cap de la candidatura de Plataforma per Catalunya, Robert Hernando, es va convertir ahir en un futur regidor del consistori. 'Partíem des de zero i disposàvem de molts pocs diners per tirar endavant la campanya', va declarar Hernando després de fer-se públic el resultat.

Robert Hernando entra a formar part de l'Ajuntament

El líder de PxC va assegurar que la població els 'ha estigmatitzat molt' i, malgrat això, 'farem molta feina des de dins de l'Ajuntament'.

Els simpatitzants de PxC es van reunir en una sala del Canaletes, on es van anar fent ressò dels resultats de l'escrutini. Així, poc a poc, van ser conscients que, tenint en compte que són un partit minoritari, van assolir uns bons resultats arreu de la comarca. De fet, quan va arribar el futur regidor de Calaf, Marcel Dot, es van mostrar molt satisfets. Dot, cap de PxC a Calaf, va convertir-se en la segona força més votada del municipi, obtenint un total de 3 regidors.

Alhora, Montbui, Vilanova del Camí i Piera també compten amb participació dins dels consistoris respectius, encara que aquests municipis seran als Ajuntaments amb un regidor.


2 Comentaris

J

Joan

Igualada Sant Agusti

23 de maig 2011.07:52h

Respondre

Felicitats nois, tan de bo haguessiu tret mes regidors, tindreu molta feina pero tambe tindreu el suport de molta gent que ha votat CiU com a vot util per tal de que no guanyes el PSC.
Aixi a sigut... Llegir més i me’n alegro
No ens defreudeu i recordeu el vostre lema
PRIMER ELS DE CASA

j

juan rodriguez

igualada

23 de maig 2011.06:41h

Respondre

La meva més sincera enhorabona pels integrants de PxC Anoia. Per ser la primera vegada que us presenteu als nostres ajuntaments, heu aconseguit uns resultats formidables. Us poden titllar de... Llegir més xenòfobs, racistes, i del que els hi doni la gana, però no us podran callar. Ara ja no. No oblideu que darrera vostre teniu el suport de milers de persones de la comarca que us han fet confiança. Ara, a treballar als ajuntaments per aconseguir uns millors municipis i on la gent de casa sigui prioritària. Salut i força per tirar endevant aquest projecte.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.