TORNAR

El PP igualadí parla d'invertir "deu milions d'euros en habitatge social" el proper mandat

La proposta de Joan Agramunt ”permetria disposar d’un centenar d’habitatges”

politica
Dimarts, 9 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El candidat del PP a l'alcaldia d'Igualada, Joan Agramunt, ha donat a conèixer alguna de les seves propostes en matèria d'habitatge. Parla de destinar un 35% del pressupost en inversions al foment de l'habitatge via lloguer social. 

Els populars han emès un comunicat on especifiquen algunes de les seves propostes en matèria d'habitatge a la capital de l'Anoia. El portaveu i candidat del PP a Igualada, Joan Agramunt, proposa facilitar l'accés a l'habitatge de lloguer en general i a l'ús social en particular "i fomentar així el mercat mitjançant la Promotora Igualadina Municipal d'habitatge (PIMHA)". Parla de destinar "10 milions d'euros  en quatre anys" a aquesta empresa.

El candidat igualadí del PPAgramunt considera que "la nostra aposta és clara, ferma i decidida per a la creació d'habitage social a Igualada perquè es una de les necesitats bàsiques de moltes famílies". PIMHA invertiria aquests diners "per a que s'adquireixi, remodeli, reformi i construiexi nous habitatges en terrenys de titularitat municipal. Hem de donar prioritat a les problemàtiques reals dels ciutadans i sens dubte aquesta és evident".

L'alcaldable afirma que "en aquest darrer mandat el capítol de despesa en inversions ha estat d'un total de 28.577.000 euros" i afegeeix que "si d'aquesta quantia hi destinem el 35% per import de 10 milions d'euros aproximadament, Igualada disposaria de prop d'un centenar d'habitatges que l'Ajuntament podria destinar a l'habitatge per al lloguer social".

 

 

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.