TORNAR

El PP reclama a l’Entesa més eficàcia en la gestió de la borsa d’habitatge

politica
Dimecres, 2 setembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Pere Calbó, Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament d’Igualada, ha reclamat al Govern Municipal ‘més eficàcia en gestió de la borsa d’habitatge per al lloguer social’ que gestiona l’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament igualadí. Durant el primer semestre de 2009, el nombre d’habitatges de la ciutat que han estat inclosos ha estat només de quatre i el nombre de contractes de lloguer signats es redueixen a tres.

La borsa d'habitatges de lloguer social comporta beneficis per a propietari  i llogater  .

El regidor popular ha recordat que les necessitats de disposar un habitatge a la ciutat són importants i que aquestes necessitats s’han incrementat per la greu crisis econòmica global. Per això, és fonamental potenciar la borsa de lloguer per al lloguer social per tal de donar resposta a la necessitat social de disposar un habitatge digne.”

Calbó ha manifestat que fent una avaluació dels quinze mesos de funcionament de la borsa d’habitatge es constata que, en aquest temps, ‘s’han inclòs 8 habitatges en la Borsa i s’han signat 5 contractes de lloguer. Això vol dir que, de mitjana, s’inclou un habitatge en la borsa quasi cada dos mesos i es signa un contracte de lloguer cada tres’. Afegeix que aquestes dades evidencien que l’oficina ‘no esta sent un instrument útil per assolir un pis de lloguer a la nostra ciutat’. És en aquesta línia que reclamen a l’Entesa ‘que adopti les mesures necessàries per millorar aquest instrument d’intermediació.'


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.