TORNAR

La precandidata socialista Noemí Trucharte recolzada per un 62,2% de la militància

Aquest dilluns ha presentat 38 avals per concórrer a les primàries de l'Agrupació Socialista de Vilanova

politica
Dimarts, 11 març 2014. 00:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La candidata  a les primàries de l'Agrupació del PSC de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte ha presentat aquest dilluns davant de la comissió electoral del PSC Anoia, 38 avals, el que representen el 62,2 % de la militància, i que li permeten presentar-se a les eleccions primàries en el si de l'Agrupació local, que hauran de servir per elegir qui serà la pròxima candidata a encapçalar la llista del PSC a les municipals

Noemí Trucharte lliurant els avals a la comissió electoral de la federació comarcal del PSC

Trucharte ha agraït a la militància ''que ha confiat en mi i m’ha donat el seu aval, també vull agrair a tots aquells i aquelles simpatitzants que m’han donat el seu suport i recolzament''. Trucharte ha manifestat sentir-se vencedora, ja que ha recollit molt més de la meitat dels avals: “És per a mi un orgull, haver rebut tots aquests avals, ja que em donaran la força i l’acompanyament per poder guanyar aquestes primàries. Junts ho hem fet, ara junts ho aconseguirem!''.

Caldrà veure què passa però a les eleccions primàries previstes per al 5 d'abril. En aquestes eleccions hi concorreran dues precandidates, la mateixa Noemí Trucharte i Vanesa González, en l'actualitat regidora de l'equip de govern de Vilanova del Camí


1 Comentaris

m

marc

vilanova

12 de març 2014.10:00h

Respondre

En aquest 62% quants membres de la família trucharte hi ha??? Sembla mes la victòria d’una família a l’estil sicilià que d’un partit democràtic en ple segle XXI. Ànims Noemi perquè et... Llegir més faran molta falta per conciliar amb els teus encara que guanyis les primàries i després amb la resta de partits.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.