TORNAR

Es presenta a Igualada la ILP per a convocar un referèndum d'autodeterminació

politica
Dimecres, 15 abril 2009. 13:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Avui, a les 9 del vespre a l'Ateneu Igualadí, tindrà lloc la presentació de la iniciativa legislativa popular (ILP) per a la convocatòria d'un referèndum d'autodeterminació. Durant la mateixa, es pretén crear un equip de persones que vulguin impulsar aquesta iniciativa a l'Anoia, per ajudar a assolir les 50.000 signatures necessàries per aquest tipus d'iniciativa ciutadana.

La presentació d'aquesta campanya serà oberta, i anirà a càrrec de representants de les dues entitats impulsores de la campanya, Catalunya Estat Lliure i 10 mil.

Precisament aquesta última entitat va aconseguir aplegar milers de catalans a Brussel·les, el passat 7 de març, en favor del dret a decidir dels catalans i les catalanes, també amb participació anoienca.

En aquesta reunió els organitzadors explicaran la campanya i es crearà un equip de voluntaris per a l'Anoia.

Aquesta és una mobilització impulsada des de la societat civil, al marge de partits polítics, i vol ser transversal i aglutinadora. S'està organitzant una xarxa d'equips arreu de les comarques catalanes per arribar al màxim nombre de gent possible per assolir els dos objectius principals: donar a conèixer els motius de la campanya i paral·lelament, aconseguir les 50.000 signatures necessàries per a la ILP.

Fins al moment, prop de 9.000 persones s'han adherit a aquesta iniciativa. Aquí podeu trobar més informació de la campanya.

Bonrotllo.cat


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.